Jälle see mu lemmik Tilk!

See postitus on valminud koostöös kodumaise kosmeetikatootjaga Tilk!, ma sain kajastatavad tooted endale kingituseks. Mul on Tilk! brändiga juba päris pikaajaline koostöö, see on olnud täis rõõmu ja uusi avastusi, loodan, et ka sina oled endale midagi kasulikku ja meelepärast nende valikust leidnud!

Aitäh, et sa mu koostööpostitusi loed! ♡


Hops ja ongi suvi käes! Hahha, Silver küsis täna, et millal me panipaika koristame, ma vastasin, et kevadel tõesti peaks üle vaatama, mis kõik sinna kogunenud on. Ei teagi, kas tahan lihtsalt asju edasi lükata, või läheb tõesti aeg sellise tuhinaga, et nii ebaolulised asjad nagu panipaiga koristamine, peavad veel aastakese ootama. Õnneks pesi mu õde Kadri meie kodu aknad nädalavahetusel puhtaks, kui nad perega Miat hoidmas olid, muidu oleks see ka üks asi, mis tahab koguaeg tegemist, aga hea on vastata, et küll kevadel teeme. 

Vot, aga jäin lobisema, tegelikult tulin siia ju endale juba väga armsaks saanud Tilk! kehahooldusvahenditest kirjutama.

Kordan selle ka üle, miks Tilk! mulle nii väga meeldib:
  • Tilk! on eestimaine
  • ja julmusevaba
  • Tilk! on tagastatavate pakenditega,
  • suure tootevalikuga, mis pidevalt laieneb/uueneb
  • olen leidnud endale juba palju lemmiktooteid
  • nende tooted lõhnavad hästi (minu jaoks on hästi looduslikult)
  • ma tean, et need kehahooldusvahendid on suure hoole ja armastusega valmistatud!

Ma olen tõesti vaimustuses eestimaistest ja ägedatest asjadest, Tilk! tooted on head, aga ka kogu nende brändi kontseptsioon on mulle väga südamelähedane, see paneb naeratama ja tahtma neid tooteid reklaamida, kinkida ja kõigile soovitada!

Sel korral olid minu jaoks uudistooted: 
  • Scrub & Pamper kehakoorija - pärast selle kasutamist ei ole kreemitada vaja! Kindlasti ei sobi ta enne isepruunistajaid, sest on õline koorija, aga muidu mega mõnus spa-rituaal, lõhnab väga sidrunheinaselt. Koorivad osad on üsna suured ja mitte väga teravad ehk sobib kindlasti ka tundlikumale nahale.
  • Scrub & Soothe jalakoorija - mina ütleks, et see on pigem nagu kooriv jalamask, tihke, kooriv ja mega hästi niisutav. Seistes on seda natuke kehv kasutada, aga vannis või duši all istudes jällegi super protseduur. Kindlasti määri kuivadele jalgadele, siis on tulemus tunduvalt parem!
  • Brighten Me silmakreem - kindlalt mu lemmik silmakreem! Miks ma selle proovimisega aga nii kaua viivitasin? Sest see on potsikus, olen eelistanud tegelikult tuubides silmakreeme. Alguses olingi hädas, et kreemi kulus jube palju, ma ei oska kuidagi sellest potsikust näpuga väikest kogust võtta. Aga siis keegi (äkki Maaria?) päästis mu kogemuse ja soovitas proovida puust spaatlikesega, tõesti toimib hästi, saan pisikese koguse ja raiskamise tunne on kadunud. Mu emme lemmik on see kreem ka!
  • Spoon Me näoõli - seda õli kasutab meie peres hoopis Silver, talle meeldib. Mul sai nüüd enda eelmine näoõli otsa ja hakkan ka seda kasutama. Ta lõhnab tugevalt, aga imendub ilusti ja lõhn ei jää nöol tunda.
  • Hydrate & Cleanse näopuhastusõli -  kuigi see õli on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks, siis mina temaga nii sõbraks ei ole saanud. Esiteks on mugavam seebi või vahuga nägu üle tõmmata ja eluga edasi minna, AGA aeg-ajalt temaga nägu puhastada on mega mõnus- nagu rituaal. Esmalt ma ei kujutanud ette, kuidas saab üldse õliga näo puhtaks, aga oh imet, saab küll. Eriti mõnus on tegelikult see õli eemaldamise protsess näolt, see mõjub masseerivalt ja nahka elustavalt.
  • Kiss Me huulepalsam - Mia lemmik! Ta küsib, kas võib end meikida ja siis paneb seda huultele ja natuke Blush Me-d põskedele! Ta on armas ja ausalt, mul pole midagi selle vastu, et ta nende asjadega natuke eksperimenteerib, kuigi endiselt, meigib Mia end vaid kodus olemiseks, mitte vastupidi. Ka ise kasutan seda ja mulle ka meeldib, kui Mia jaoks on ta tooniv huulepalsam, siis minu jaoks on ta pigem tagasihoidlik. Olen igasuguseid toonivaid palsameid kasutanud ja see annab pigem lihtsalt mõnusat läiget. Lõhn on üsna tugev ja vajab ehk alguses natuke harjumist.
  • Smooch Me huulepalsam - hetkel mu lemmik! Nii naudin tavalist, pehmendavat ja ilma igasuguste viguriteta huulepalsamit. Sobib ööseks, maski alla jne. Hahha, ja ka nina alla, kui peaks nohu olema. Väga mõnus ja hea palsam.
  • Blush Me huulepalsam/põsepuna - mega mõnus asi, piparmündine ja universaalne. Jätab põskedele loomuliku õhetuse ja päikeseroosaka jume, huultele annab mõnusa pehme tunde, piparmünt annab nagu volüümi juurde. Väga soovitan! 
  • Regenerate Me näokreem - esmalt ajas mind segadusse see, et kollases pakendis kreem on lavendlilõhnaline. Hahha, oleme ikka oma meelte orjad, eks?! Aga tegelikult on tegemist hästi toitva ja üsna paksu kreemiga, külmade ilmadega meeldis mulle väga, aga mu senist lemmikut Nourish Me-d ta troonilt ei tõuganud. Ja ka kerge ning suvine Revitalize Me, mida hetkel kasutan, sobib minu nahale rohkem.

Lisaks tahan ma väga  kiita ka Tilk! reisisuuruses tooteid, need pisikesed õlide pudelid on eriti mugavd. Ja nii hea on, kui ei pea kohe suurt potsikut tellima, aga saab enne pisikese peal sobivuses veenduda. Mina kasutan ühte tühjaks saanud mini õlipudelit nüüd Mia käte õlitamiseks, panen sinna pisikesse tema kehaõli ümber ja see rullikuga pudel muudab kogu toimingu vähem mökerdamiseks, ja Mial endal on ka lõbus. Joonistab aga õliseid lilli ja liblikaid oma karedate käte ja jalgade peale.

Ja kui jutt juba taaskasutusele läks, siis 16. juunil on taaskasutuse päev ja selle päeva puhul kutsub Tilk! inimesi üles näitama leidlike ideid, mida nende tühjade pakenditega veel teha saaks. Muidugi saab need tagasi saata ja juba sedasi loodusele pai teha, aga äge on vaadata ka loovaid taaskasutusnippe. Näiteks nägin eile, kuidas Kati Ojaloo on teinud Tilk! tühjast huulepalsami pakendist endale juuksenõelte hoidja. Nagu kuidaaas keegi sellise asja peale tuleb?! Jaga ka nippe ja ideid! Me juba tegime Miaga õe ja ema kassidele murutopsid, aga mul on paar asja veel mõttes. 

Vot, ole musi ja taaskasuta ja naudi suve! ✧・゚










Comments