Nädalavahetusest, minu närvidest, kalendri olulisusest ja peost Ussipesas

See nädalavahetus oli nii vahva!

Ja tead, ma oleks kõigest sellest peaaegu tänu oma õrnadele närvidele loobunud. Juba natsa aega tagasi sain kutse Napsie suvepeole. Kohe mõtlesin, et ma ei lähe. Siis mõtlesin, et ei, vale vastus, mu selle aasta hüüdlause on MA JULGEN JA MA TEEN! ja otsustasin, et jess, ma lähen! Kinnitasin ka kohe oma mineku ära ja kõik vahva, mõtlesin peas plaani ka juba valmis ning asi tundus klaar. 

Siis ühel päeval ütles Silver, et ta läheb viiendal matkale. Ma muidugi sain kohe väikese närvivapustuse, et kuidas küll, kui mina lähen ju peole. Kes siis Miaga on ja kumb siis auto saab?! 

Olin aga tõesti ise unustanud meie ühisesse Google kalendrisse oma mineku ära märkida ja meil on nii, et kes kalendrisse kirjutamisega ees, see mineja mees. Otsustasin hetkega, et ma ei lähe, tuju tõmbas pahaks ja hakkasin oma peas igale lahendusele probleeme genereerima. Kõik, punkt ja otsustatud, MA EI LÄHE KUSKILE. Tundsin isegi hetkeks vist selle pahameele kõrval ka kergendust, sest sirvisin natuke peole kutsutute nimekirja ja kedagi ma eriti sealt ei teadnud, rääkimata siis sellest, et ma oleksin sealt kedagi kunagi päriselt, näost-näkku, kohanud. 

Ütlesin Silverile ka, et ma siis ei lähegi ja tema hakkas kohe muidugi ajama, et ma rendika võtaks ja Mia Haiba viiks ja üle-üldse ei saanud ta aru, miks ma nii väikse asja pärast närvitsen. Mina aga kardan ju kõiki uusi asju ja eriti kardan ma uusi ja võõraid autosid. Hakkasin hoopis Silverile rendikat suruma, aga tema arvutas kõik täpselt välja, palju see maksma läheb, kui mina võtaks ja siis kui tema võtab ja tõesti ei jäänud kahtlust, et kui keegi selle auto võtab, siis pean see olema mina. Noh, ja siis selgus veel, et Silver laseb juba reedel Tallinnast jalga. 

Ma kujutasin juba vaimusilmas ette, et õues on mega ilus ilm, KÕIK maailma inimesed naudivad seda, aga meie istume Miaga toas või mänguväljakul ja ei võta nädalavahetusest ega sellest (võib-olla väga üürikesest) suvest maksimumi. Ega ka miinimumi. 

Ja siis ma kordasin endale veel, et MA JULGEN ja otsustasin ikkagi oma närvide kiuste mitte oma mitte peole minekust teatada, rentida Bolt Drive auto ning lihtsalt mitte liiga palju mõelda. Jess-jess, ma soovitan täiega Bolt Drive-i, ma kasutasin seda kaks päeva, sõitsin 132km ja maksin €59.60. Autoks valisin Golfi, uus ja ilus, automaatkastiga. Mia oli rõõmus, sest see oli selline ilus ja särav kollakas-roheline masin! Ja oiii kui palju Bolt Drive autosid ma veel oma teel kohtasin, nii lahe, et selline auto jagamise süsteem hakkab meil Eestis juba väga loomulikuks saama. 

Ühesõnaga, me vurasime Miaga juba reede õhtul Haiba, seal veetsime natuke aega mu lapsepõlvesõprade ja emaga ning laupäeval jätsin ma Mia sinna ning suundusin ise Ussipessa peole. 

Vot. Minu esimene sisuloojate pidu! 🙌   

Ja ainus, mis ma oskan öelda on see, et Napsie on väga hea võõrustaja, kohal oli Moijto baar, mõnusad söögid ja noooo, megasuper hea ilm ikka ka! Üks pärastlõuna õues ja mu jume on korralik. Lisaks jumele tulin peolt ära ka väga lahedate kingitustega, ja mitte lihtsalt hunniku asjadega, vaid päriselt olid kõik detailid selle juures läbi mõeldud. Kõik kohatud inimesed olid mega rõõmsad, sõbralikud ja toredad, mu algne hirm oli päriselt asjatu.

Ka peo asukoht oli mega, õnneks Haibast mitte väga kaugel asuv Ussipesa. Koht keset metsa ja loodust, tunne oli seal hea ja pererahvas lahke. Mul oli isegi natuke kahju kella viie paiku tagasi Haiba liikuma hakata, aga päike oli oma töö teinud, mina olin enda jaoks eneseületuse linnukese kirja saanud ja Mia ootas mind tagasi. 

Haibas käisime veel natuke jalutamas ja uurisime minu lapsepõlve radu, kiikusime, Mia korjas kive ja põgenes mesilaste eest ning uuris õhtul, et millal need sääsed ära lähevad lähevad, vastasin talle, et siis kui suvigi. 

Õhtul tegime filmika ja jäime mõlemad juba multa lõpus väga unisteks. Läksime koos magama ja lasime ühe hooga kella kaheksani hommikul välja. 

Suvi ja värske õhk on ikka väga väsitavad! Aga nii pagana mõnusad ju ka! 


Comments

Post a Comment