SAFE puhastusvahendid: tõhus ent ohutu koostis, mis sobib imeliselt ka Mia sugustele allergikutele

See postitus on valminud koostöös Mediron.ee e-poega, ma sain kajastatavad tooted endale sealt kingituseks! Aitäh, et sa seda postitust loed, hoolid loodusest ja huvitud tõhusatest ent looduslikest puhastusvahenditest! 

SAFE, nagu nimigi ütleb, on tegemist täiesti ohutute puhastusvahendite sarjaga. Mina sain endale mediron.ee e-poest proovimiseks rasvaeemaldaja (köögipuhastusvahend), üldpuhastusvahendi, nõudepesumasina tabletid, nõudepesuvahendi ja riidepesugeeli. 

Ainus, mida ma veel kasutada ei ole jõudnud on nõudepesuvahend, sest kasutan ise Marseille seepi, vahend on meil küll alati olemas, aga sellega peseb ainult Silver, ja ka mu õde, kui ta külas on ehk seda kulub imevähe ning eelmine vahend ei taha kuidagi otsa lõppeda. 

Kõik SAFE tooted on biolagunevad ning värvainete, allergeenide ja säilitusainete vabad. Nad ei vaja ühtegi ohupiktogrammi, sest nad on inimestele ja keskkonnale ohutud. 

Kunagi tuletasin alati Silverile meelde, kui tema läks poodi puhastusvahendeid ostma, et ta lähtuks ostul just neist pudelil olevatest piktogrammidest. Mida vähem neid on, seda parem toode, kui neid üldse ei ole, on superhea! Jah, need tooted on reeglina kallimad, AGA nad on päriselt ohutud.


SAFE allergiaohutu ja lõhnatu universaalne puhastussprei kõikidele pindadele (kaasa arvatud laste mänguasjad, pinnad, esemed)- Lõhnatu, aga ometi päris hea lõhnaga, puhastab hästi ja sobib kasutamiseks kõigil pindadel - ka autos ja lapsekärus. Mina koristan sellega terve kodu pinnad, alates vannitoast kuni Mia toani ning olen väga rahul. 

SAFE lõhnainetevaba, allergiavaba ja 100% looduslik rasvaeemaldusvahend- kasutan seda pliidi ja pliidi taguse seina puhastamiseks ning teeb tõesti hästi töö ära. Ta on ka kirjade järgi ka lõhnatu, aga natsa kangema lõhnatu lõhnaga, kui sama sarja üldpuhastusvahend. Vist veidi on äädikane, aga samas arusaadav ka, midagi peab seal ju olema, et rasva eemaldada.

SAFE fosfaadi, lõhna- ja allergiavabad 3in1 nõudepesutabletid (kaasa arvatud beebinõude pesemiseks)- Jeeee! Väga tõhusad ja head tabletid, lemmikud isegi! 30tk maksab €8.90 ehk €0.30 on üks pesukord. Siiani olen proovinud erinevaid ohutuid tablette, aga neil on peamiselt kaks viga, nad kas ei pese hästi või on kilest/plastist pakendis. 

SAFE mandlilõhnaline allergiaohutu pesugeel kõigile kangastele, kaasa arvatud beebiriietele-  SAFE pesugeel ei sisalda alkoholi ega ka eeterlikke õlisid, mandli aroom on saadud looduslikust ekstraktist. Geeli nuusutades on see tugeva mandli lõhnaga, kuivale pesule see külge aga ei jää. Teeb riided hästi puhtaks ja sobib ka plekieenaldajana kasutamiseks. 

Olgu öeldud, et õrnad vahendid on ka riietele head, nad püsivad kauem ilusad ja omas vormis-värvis!

Kui sa küsid, mis mu lemmik SAFE toodete hulgast on, siis vastan sulle, et nõudepesumasina tabletid. Pesugeel ka, aga ma üldiselt eeslistan juba pulbreid, aga spordiriiete ning kilejopede pesemiseks on kodus ka pesugeel alati olemas. 

Vot, ole musi ja hooli oma tervisest!


Toodete kokkuvõte

Vegan koostisosad:  ♡ /  ╳ tootja seda ei reklaami aga koostisosi kontrollides jääb mulje, et tegemist on vegan sarjaga.  Ainus koostisosa, mis tekitab kahtlust ja osades SAFE asjades sees on, on Lactic Acid, see võib olla taimedest, aga samas ka piimast.

Julmusevaba tootmine: ♡

Sertifikaadid: ♡ Ecosert

Nullkulu elule sobilikud tooted: ╳ v.a nõudepesumasina tabletid (pappkarbis ja plastivabad)

Ümbertöötlemiseks sobivad pakendid: ♡

Mida teha SAFE pakenditega, kui hooldusvahend ise otsa saab?

1. Vajadusel loputa pakend, et see ei määriks.

2. Kogu pakendid olmejäätmetest eraldi ning viska konteinerisse, mis kannab kirja plast- ja metallpakendid, joogikartong.

3. Taaskasuta pudelid, tee neisse ise puhastusvahend või taimeprits.

4. Nõudepesuvahendi pakend viska paberi ja papi hulka.

Sorteeri kindlasti prügi, nii saad anda ka sina oma panuse sellesse, et plast oleks ringluses ja seda ei oleks vaja nii palju juurde toota. Taaskasutatud plastmassist asjade tootmine kasutab ligikaudu 70% vähem ressursse ja energiat, kui uue plastpakendi tootmine.







Comments