Jälle need juuksed - AGA MA OLEN RAHUL!

Juuksed. 

Appi kuidas ma ei ole kunagi teadnud, mida ma nendega teha tahan. 

Täna jah, tahan nad pikaks kasvatada ja tead, see vist õnnestub isegi päris hästi. Hahha, ma koguaeg olen hädaldanud, et mu juuksed ei kasva, aga täna hommikul vaatasin üht aasta alguse pilti ja tegelikult on sellega võrreldes mu juuksed ikka hooga kasvanud. Võtan ikka vitamiine ka, nagu Pan Kleks. Just lugesime Miale Pan Kleksi Akadeemiat õhtujutuks ja täiega soovitan, väga vahva ja eriskummaline raamat.

Kõigi aegade lüheimaks lasin juuksed lõigata veebruaris, oma sünnipäeval ja sellest saati olen neid ainult kasvatanud. Huu, varsti aasta täis ju!

Vahepeal võtsin mingeid juuste kummikarusid, aga ma ikka pole magusate vitamiinide fänn, hetkel võtan Ecoshi juukse-küüned-nahk ja mulle tundub, et need aitavad. Natsa palju tuleb pestes juukseid välja ainult... aga ehk on lihtsalt karva vahetuse hooaeg. 

Pildid allpool.

Juuste värv on teine asi, millega ma kunagi kuidagi rahul ei ole, AGA hetke olen. Viimati käisin ma juuksuris 13. aprillil ja värvisin pea porksipunaseks ning pärast seda kadus isu juukseid värvida üldse ära. Kasutan aeg-ajalt Olaplexi hõbešampooni ja see teeb mõnusa värske tunde. Täiega soovitan just neile seda, kes tahavad hõbekat kasutada, aga juuksed on väga kuivad. 

Mina ostsin enda oma Color Bar salongist oma juuksuri (ja väga hea sõbranna) käest. Haa, ja kui jutt Olaplexile läks, siis nende juukseõli on ka mega hea. Ja mega heas pudelikeses, sellises pisikeses, kust saab täpselt nii pisikese koguse kätte nagu vaja ja raisku ei lähe midagi.

Haha, kui kauaks ma oma juuksevärviga rahul olen? Ma ei tea, sest tegelikult näitab praktika, et mul tekib üle aasta ilge tung oma juuksed värviliseks värvida. 

Ja oma tungidele ma allun.

Siniste juuste blogipostitus siin.

Punaste juuste blogipostitus on siin.

Pildid ka selles postituses allpool. 

Ühesõnaga, täna tegelen ma oma juustes oleva blondi värvi väljakasvatamisega. Noh, paar halli karva olen ka juba peast leidnud ja täitsa rõõmus, et loomulik highlight täitsa olemas. Ma ei tea, mida ma siis peale hakkan, kui olen suutnud selle blondi kenasti välja kasvatada ja juuksed pikaks saanud, aga täna olen ma sellega rahul. Hahha, võib-olla lasen üle pea blondiks värvida ja bobi lõigata. Noh, siis lasen, ma tunnen ennast ja pigem ei hakka seda isegi ette ennustama ega lubama, et ma seda ei tee. 

Ainus põhjus miks ma tahaks tihedamini juuksuris käia on mu juuksur ise, kahjuks oleme Eneliga viimasel ajal nii vähe ühist aega leidnud, siis oleks vähemalt see paar tundi...

Nii, aga värv ja pikkus on paigas, nüüd lokid. Lokid, mis mul nagu on ja nagu ei ole ka. AGA ma olen ka sellega rahul, kui neid ei ole. Kui mul on lokid ehk kui mul on hommikul aega pead pesta ja ka aega oma juukseid lokitada-kuivatada-möllata olen ma ekstra rahul, sest on aega iseendaga tegeleda. Aga ma olen rahul ka nende veits lokkis-sirgete-segamini juustega ehk siis, kui ma pesen pead õhtuti või hommikul kiirustades.

Saad aru eks, ma olen oma juustega rahu teinud ja ma olen nii õnnelik!

Loodan, et kui sa ei ole täna omadega veel seal, siis kunagi jõuad. Tunne on hea.

Ilusat nädalavahetust!

Juuste pikkus

Täna hommikul, 30.10

juuli

mai

märts


Juuste värv

2021


2019



2018

Mitte lokk ja lokk





Comments

  1. Mul juuksur soovitas süüa nädalas korra vutimuna koos koortega. See võtab karvad kinni. Olen proovinud ja mulle tundub, et töötab. ��

    ReplyDelete
  2. "Saad aru eks, ma olen oma juustega rahu teinud ja ma olen nii õnnelik!"

    See lause pani südame sulama ja tõi naeratuse näole. Ja ega vahet poelgi, on nad lokkis või sirged või midagi vahepealset vmi. Need on lõpuks kõigest juuksed ;)

    ReplyDelete
  3. see kõige viimane must-valge lokkidega pilt on lihtsalt NII ilus!

    ReplyDelete

Post a Comment