Laboratories de Biarritz - tõhus näonaha niisutus ja kaitse sinise valguse eest

See postitus on valminud koostöös Mediron.ee e-poega, ma sain kajastatavad kreemid endale sealt kingituseks! ☼

Aitäh, et sa seda postitust loed!


Laboratories de Biarritz on mulle juba suvest tuttav, ma kasutasin terve suve nende päiksekaitsekreeme, täpsemalt saad sellest lugeda siit

Ka nende päevakreemide ühised nimetajad on kaitse ja valgus. Sel korral on tegemist aga kaitsega sinise valguse eest, mille paistel me end päevast-päeva "soojendame".

Silmakreem - väga mõnusa dosaatoriga ja seda kreemi on võimalik ka pisike kogus tuubist kätte saada. Niisutab ja pehmendab silmaümbruse nahka hästi ning annaks nagu kohe matima ja klaarima tunde. Jätkub väga pikaks ajaks!

Näoseerum - ma kasutan seerumit vahetult enne kreemi ja selle seerumiga ei ole mul alati vajadust päevakreemi kasutada. Alles nüüd, kütteperioodil, uhan mõnuga ja igapäevaselt mõlemat. See seerum on hästi piimjas ja ma ei saanud aru, miks nad seda üldse seerumiks nimetavad. Ma oleksin öelnud pigem näopiim, aga kui see nahale ära on kantud, on täpselt õige boostitud ning hea seerumi tunne.

Päevakreem -väga kerge ja kindlasti sobiv kõigile, kes mõnikord harva ja väga kerget kreemi tahavad. Mõnusalt imenduv ja niisutav, aga ei ole liiga tummine. 

Öökreem - ka väga kerge kreem ja ka sellel märkan ma seda justkui kohest matistavat efekti. Nahk jääb hetkega nii ilus ja väga sile. 

Lisaks on mul olemas ka sama sarja näolosjoon, mis kirjelduse järgi on kreemile väga sarnane ja ma hakkan seda kasutama alles siis, kui päevakreem otsa saab ehk varsti.

Jah, kõigi Laboratories de Biarriz näokreemide ühine nimetaja on kaitse sinise valguse eest (v.a öökreem) ja see, et nad on tõesti väga kerged ning kiiresti imenduvad. 

Ja hästi lõhnavad. Neil kõigil on natuke erinev, aga väga hea lõhnatu kreemi lõhn. Hahha, jep, sa ju tead ka, et see on lõhn, see lõhnatu lõhn. 

Ainult üks asi on, mis mind neid kreeme kasutades hulluks ajas. See, et need kõik on äravahetamiseni sarnased. Mingi detail võiks peal olla, mis annab ilma teksti lugemise vajaduseta info endasi, et tegemist on just selle sarja päevakreemiga ja seerumiga jne. 

Kokkuvõttes aga jäin nendega väga rahule ja soovitan julgelt sul ka proovida või mõnele nutimusirullile kingituseks osta! Eriti stiilsed ja minimal pakendiga on nad ju veel pealekauba. 

Ole musi ja hoia ennast!


Toodete kokkuvõte:

  • Vegan koostisosad:  ♡ 
  • Julmusevaba tootmine: ♡
  • Sertifikaadid: ♡
  • Nullkulu elule sobilikud tooted: ╳
  • Ümbertöötlemiseks sobiv pakend: ♡


Mida teha Laboratories de Biarritz pakenditega, kui kreem ise otsa saab?

1. Vajadusel loputa pakend, et see ei määriks.

2. Kogu pakendid olmejäätmetest eraldi ning viska konteinerisse, mis kannab kirja plast- ja metallpakendid, joogikartong.

3. Papist ümbrised kogu eraldi koos muu paberiga ja viska paberi konteinerisse.




Comments