Lõbusad vannielamused ja praktilised kingiideed päkapikkudele - roosast vannivahust ja vikerkaartest kuni mahapestavate küünelakkideni välja

 See postitus on valminud koostöös Mediron.ee e-poega!

Aitäh, et sa seda postitust loed! ♡

Pildid postituses on Mini Ü toodetega

Päkapikud juba piiluvad ja kindlasti mõtlevad nad, mida küll kommi asemel lapsele sussi sisse viia. Siin on mõned mõtted, mis on praktilised ja lõbusad ning saadaval kõik ühest kohast - Mediron.ee e-poest. 

Kui Mia päkapikk peaks valima ainult kolm asja, siis valiks ta vannikriidid, mahapestavad küünelakid ja kell-huulepalsami, aga loe edasi, sest neil kolmel on tihedalt kannul veel ägedaid asju, mis muudavad pesupäevad palju-palju lõbusamaks!

Ouate kell-huulepalsam - Jess, see on huulepalsam, mis ei kao ära ja mis on täpselt nii mänguline, et iga täie mõistusega laps hakkab seda kohe armastama. Mial sai see kohe raadiosaatjaks, mille kaudu ta Käpapatrulliga suhtleb. Palsami osa on vahetatav ja võimalik täitepakendeid osta.

Ouate kehapesuvaht - üüber tihke vaht ja hea lõhn. Kõige lemmikum kõigist proovitud kehavahtudest, sobib mängimiseks ja juuste ning keha pesemiseks. Hahha, ja ka raseerimiskreemiks ideaalne. Kestab mega kaua. Plastkorgiga metallpudel. 

Biricco tahke šampoon-pesugeel - minu jaoks esimene laste tahke šampoon, peseb väga hästi, ei jäta juukseid raskeks, aga Mia juustega on vaja palsamit ka panna. Lühematega sobib kindlasti ka ilma. Miale meeldis eriti, et see pilveke oli nööriga ja seda sai kraani külge rippuma panna. Plastivaba toode ja pakend.

Biricco hambapastad - Mial oli kirsi ja maasika maitselised, hetkel natuke alles veel kirsikat. Maasika oma oli suur lemmik ja mulle tundus, et ta sööb seda vahepeal. Hahha, õnneks orgaaniline värk. Need pastad ei sisalda fluoriidi, värvaineid ega SLS/SLES-ühendeid. Pakend plastist.

Manucurist mahapestavad küünelakid -  kes tahab lakkide peal olemist pikendada, siis olemas ka pealislakk. Meile väga suured abimehed, et hoida Mial küünte närimist kontrolli all. Päris ära kahjuks me seda lolli harjumust ei ole saanud, aga lakitud küüsi närib ta tunduvalt vähem. Väga ilusad värvid ja nunnud pudelid, eriti armas kink pisikestele preilidele. Plastkorkidega klaaspudelikesed.

Mini Ü pusasprei - väga hästi toimiv sprei, pehmendab juukseid ja jätab need pehmed. Mia pikkadel juustel kohe eriti hästi vahe märgata, kas on palsamit kasutatud või ei. Lõhn on ka meeldiv ja ei ole liiga intensiivne. Plastpakend.

Neil valikus ka lokkide aktiveerija, Mial ei ole isegi lokipoegasid peas, aga mõtlen, et mõnele lapsele kuluks kindlasti ära. Hahha, ja mul ka kiusatus see endale prooviks tellida! 

Mini Ü juukse- ja kehapesugeel - ajastus oli super, nii kui me viimase kübeme Birricco tahket vahendit ära kasutasime, saatis Medironi mõtteid lugev pere meile selle Mini Ü oma asemele. Oleme tänaseks seda mõned korrad kasutanud ja julgelt soovitan, vahutab hästi, lõhnab hästi, juustele jätab mõnusa õrna aroomi. Plastpakend.

Mini Ü vannikriidid - tegelikult oli mul enne esimest vanniskäiku päris hirmus Miale neid kätte anda, ma kartsin, et nühin pärast nende kriitide kasutamist meie dušinurka nagu segane. AGA need kriidid tulevad lihtsalt veega loputades ja käega üle tõmmates maha! Ülilahe ja tore, Miale väga meeldivad! Plastivabad.

Mini Ü ROOSA vannivaht - ma ei pea vist selgitama, miks see vaht meie peres kõigist Mini Ü asjadest suurim hitt on. Ok, pilvekujulised vannipommid pakuvad tugevat konkurentsi, aga üldiselt on selle vannivahu tekitatud roosa vesi see, mille pärast meil enam pesema sõjaga ei minda. 

Mial on mingid perioodid, kus ta armastab vanni ja kus vihkab, sellist neutraalset, ah käime siis ära suhtumist ei ole ma veel nelja aasta jooksul näinud. Ootan seda!

Vannipommid - Mini Ü vannipommid on väga mõnusad, nad on värvilised, aga ei ole rasvased ning neid on väga lihtne vannilt ja seintelt maha loputada. Ausalt, nad ei määri üldse! Pilvekese pommiga saab vee pinnale vikerkaari joonistada, ning seda jagub vajadusel paariks vannitamise korraks. Roheline pall sulab, muudab vee roheliseks ning seal sees on väike üllatus. Rakett ootab meil veel katsetamist, aga usun, et ka selles ei pea Miake pettuma. Papppakendid, aga pommid on eraldi kiledes. 

Mini Ü vannipallide meisterdamiskomplekt- me ei ole seda Miaga veel tegema hakanud. Plaanin selle nädalavahetuseks ja kindlasti teen sellest ka Instagrami storysid (kes veel ei jägi, siis @marijaanus ). Üldiselt aga tahan öelda, et minu arvates on see meisterdamist armastavatele peredele superhea kink. Kuidas see oligi, ära anna lapsele vannipommi, anna talle võimalus see ise valmis teha. ✧・゚

NB! Kui end kasutajaks teed ja Mediron.ee lehel sisse logid, siis saad täishinnaga toodetele 7% soodukat!

Hoiame kokku, musid ja näeme jälle!











Comments