EQUACARE kodu- ja kehapuhastusvahendid ehk midagi mu unelmate nullkulu elustiili toetuseks

See postitus on valminud koostöös Heveren.ee e-poega ja sain kajastatavad EQUACARE puhastusvahendid tasuta testimiseks. 

Aitäh, et sa seda postitust loed ♡

Kui ma selle kaunis pakendis EQUACARE kinkekomplekti kätte sain, siis esialgu lihtsalt vaatasin seda. Pakendit ja disaini ja kõike. Ma mõtlesin, et jep, see on ilus, see on väga ilus, hästi läbimõeldud ja seda algusest lõpuni. 

Hahha, need asjad on täpselt minu ideaalse nullkulu elustiili ja kodu unelmast välja võetud, eriti fotogeenilised veel pealekauba. 

EQUA looduslik plastikuvaba nahahoolduse ja puhastusvahendite KITi kuuluvad: kodupuhastusvahendi pudel ja kaks täitepakendit, nõudepesuvahendi pudel ja kaks täitepakendit, kehapesugeeli pudel ja kaks täitepakendit ning kätepesu seebi pudel ja kaks täitepakendit. 

Kokku maksab see komplekt €55. Kindlasti ei pea aga kasutama neid spetsiaalseid pudeleid ja sobivad ka muud. Ainult kätepesuseebi pudeli osas ma pole päris kindel, sest see vedelik muutub seal vahuks ehk on sel pudelil mingi vahustamise mehhanism sees. Ma ei tea. 

Ühe täitepakendi hind on €4.19-€4.95. Üks pudel maksab eraldi ostes €10.95.

Mina hakkasin esimesena kasutama kodupuhastuseks mõeldud spreid ja mul ei ole sellele mitte midagi ette heita. Mulle meenutas ta lõhn natuke äädikat (mulle väga meeldib see!), aga hetkel loen, et selles on puhastavad ained hoopis kookosest ja lõhnanoodid nagu küpress, rosmariin, lavendel, piparmünt, eukalüpt, seedripuu... Hahha, no võib-olla need ka. 

Igaljuhul on tal meeldiv ja mitte vänge looduslik lõhn- mu lemmik. Soovitan seda väga neile, kes ei talu tugevalõhnalisi kodupuhastusvahendeid. Varasemalt olen kasutanud Hevereni valikust Biobaula lahustuvaid tablette ja need on sobilikud just neile, kes armastavad tugevaid lõhnasid, mul läks harjumiseks aega.

 Biobaulalt olen kasutanud ka nõudepesumasina tablette ja need tundusid suht lõhnatud. Ja väga head. Ainus mis tiba segas oli see, et nad pudisesid, hahha, ma harjunud, et kõigil see isesulav kile ümber, aga neil ei ole. Aga tõesti, pesid väga hästi ja soovitan, neil muide ka Ecocert sertifikaat.

Aga tagasi EQUACAREi juurede. 

Teiseks hakkasime komplektist kasutama kätepesuseepi ja vot sellel tunnen ma tugevalt seedripuu lõhna ja see on mega mõnus! Seep jõuab pudelist välja vahuna ja tänu sellele kulub seda imevähe ning suurest (500ml) pudelitäiest jätkub väga-väga kauaks! See siis ainuke, millel ma soovitan ka sama firma dosaatori osta, sest ma pole kindel, kas ta igas pump-pudelis vahustub.

Viimasena, eile hommikul, hakkasin ma kasutama ka EQUACARE dušigeeli, sel on hästi mõnus tsitruseline lõhn ja ta on päriselt täiesti geeljas. Haha, see tundub mulle endiselt nagu mingi ime, just oli pisike pakike pulbriga ja nüüd on täiesti päris dušigeel. Usun, et ka seda jätkub päris kauaks, sest ühe pumbatäiega saan ma ilusti kogu keha puhtaks pesta. Lõhn on hea, ka mitte väga tugev.

Jah ja EQUACARE nõudepesuvahend on ka igati tip-top, tekstuurilt sama nagu dušigeel ja lõhnab ka väga mõnusalt tsitruste järele! Kuna me kasutame nõudepesuvahendit imevähe ja ainult harva ning üsna puhaste nõude pesemiseks, siis tema küürimisomadustest ma rääkida ei julge. Rasva eemaldab ilusti, olen kasutanud rasvaplekieemaldajana riietel. Muidu pesen temaga peamiselt puust lõikelaudu ja tasse, mis masinpesuks ei sobi. Lõikelaudadel mõjub see tsitruseline lõhn kohe eriti mõnusalt. 

Samas pakis oli mulle kaasa pandud ka SEPT MAI korduvkasutatav pesulapp, mis on kodukomposteeritav ning laguneb täielikult 2-4 kuuga! Lisaks heale koostisele on need lapid masinpestavad (kokku kestavad kuni 300 kasutuskorda) ja eriti coolide piltidega. 

Lausa rõõm on ju nii kodu koristada!

Kõik need tooted koos või ükshaaval on suurepärane kingiidee näiteks soolaleivaks! Ja seda kindlasti mitte ainult neile, kes keskkonnasõbralikumat elustiili juba viljelevad. Arvan, et see komplekt on igati hea stardikas ka kõigile, kes tahavad loobuda raskete ja peamiselt vett (ja üsna mürgiseid kemikaale) täis puhastusvahendite koju tassimisest. 

Ole musi ja pea meeles, et iga väike parem valik loeb ka! ✧・゚






Comments