#ostuvabaaasta kolmas kuu

Ja ongi mu eksperiment juba kolm kuud käinud! 

Sel kuul olen ma kohe eriti igav olnud, sest riiete ostmine ei ole minu jaoks isegi teemaks tulnud. Mul reaalselt ei ole midagi vaja ja see tunne on vabastav! 

Küll aga olen ma suures kevade ootuses juba panipaigast oma õhemad riideid üles toonud, saapad ära viksinud ning karpi pannud (ja ma ei kavatse neid enam välja võtta) ja sellega kogu oma garderoobile uue hingamise andnud. Ok, ma tean, et täna oli jälle -4℃... aga see selleks, lõputult see talv ju ka kesta ei saa. Loodetavasti. Ei saa ju?!

Ma olen väga rõõmus, et otsustasin endale ikkagi hooajalise garderoobi koostada. Pikalt olin püüelnud universaalsuse poole. Noh, vähem on ju rohkem ja tore, kui samu asju saab kanda läbi hooaegade, aga neid kevad-suviseid hilpe kastist lahti pakkides tekkis mul küll hea tunne. Hahha, vist see sama, mis tekib uusi asju ostes. 

Olin nii rõõmus ja hea oli avastada armsaid riideid, mida pole kaua kandnud. Ootan juba kleidi ja tagi aega, ning eriti ootan seda, et mul oleks peale kodu ja kooli veel kuskile minna. Just erinevate riietega minna. Hetkel kasutan ma reaalselt 90% ajast 10% oma garderoobist. Kui mul oleks olemas ainult mu 8 t-särki ja paar teksaseid saaksin ma hakkama.

Jah, ma ootan kevadet juba üsna kannatamatult. 

Lisaks kõigele heale tuli panipaigast välja ka hunnik mu riideid, millele hakkan peagi (vist) uut kodu otsima. Nad lihtsalt ei ole nii minu asjad, et neid peaks ja võiks hoida... samas miks ma neid siiani hoidsin on see, et ma kujutan ette, et see aasta kestab lõpuks nagu sada aastat ja et tõenäoliselt vajan ma mingil hetkel vaheldust. Ei tea, ootan veel veidi ja siis otsustan.

Ja kui peale kooli ja kodu kuskile minek juba teemaks tuli, siis tegelikult aprilli kalendrisse vaadates tõotab tulla väga elamuste- ja kogemusterohke kevad! Loodame, et mu peaaegu-kapselgarderoob ja soov mitte midagi juurde osta ka selle aja üle elab.

Namaste ja musid!


Comments