Kerge kinnisidee kortsudest ja neli kortsudevastast tegevust, mida igapäevaselt teen


Mäletan, et mu tädi kunagi ütles, et kui tal muid suuri probleeme ei ole, siis kerkib alati esile probleem kaaluga. Mul vist suht sama, aga kuna ma ammu enam oma kaalust probleemi ei tee, siis olen leidnud uue koha, kus probleemi näha ja selleks on kurjusekorts mu kulmude vahel. 

Noh, eks on elatud juba 34 aastat ja muretsetud rohkem kui mõnel korral mõistlik niiet jah, mul on kortsud ja ma pean nendega natuke juba tegelema. Kui ma veel eelmisel aastal ja enne seda oma kortsude vastu midagi ette ei võtnud (ei märganud isegi neid), siis sel aastal olen ma väga tubli olnud. Hahha, mõtlen, et asi äkki selles, et veedan enamuse oma ajast kahekümne aastaste naistega koos. :D

Minu tegevused:

1. Ma rullin oma nägu igapäevaselt - näorulli sain endal veebruaris sünnipäevaks ja sellest alates on üksikud päevad vahele jäänud. Ülimõnus harjumus, tunnen, et nägu on rohkem toonuses ja nahk elastne, korts ei ole enam nii sügav. Kuskil lugesin, et osad naised raseerivad oma nägu. Jah, nagu üleni (Ok, v.a kulmud :D) ja see on meede kortsude vastu. Liigutus on ju ka rullimisega sarnane. 

2. Võtan igapäevaselt kollageeni - ja seda juba neljas kuu. Kasutan Vild Nord merekollageeni, mis on spetsiaalselt miimikakortsude vähendamiseks. Segan seda igal hommikul apelsini- või greibimahla sisse ja olemas. Lisaboonusena on juuksed pehmed ja vohavad. Sellel kollageeni pulbril on mõnus (mitte mereline) marja maitse ja see seguneb ilusti vedelikus. Näen väga häid tulemusi ja jätkan kasutamist. 

Esialgu võtsin ühte teist kollageeni ja suht süümekatega pooleks, sest kollageen on loomne pulber ja pigem mitte mu esimene valik, aga Vild Nord oma on valmistatud Taani tursast, mis püütud eetiliselt ning kalanahk, millest saab kollageeni on lihtsalt jääkprodukt toiduainetööstuses. Ehk siis üsna eetiline värk ja see natuke rahustab mind. 

3. Ma kreemitan, maskitan ja koorin oma nägu erilise hoolega- just lõpetasin Tilk! küüslaugu sarja vananemisvastaste toodete kasutamise. Eriti meeldib mulle neist vananemisvastane öökreem, rahustav mask ja seerum. Ja meigieemaldaja meeldib ka, hahha, aga see ei ole vananemisvastane. Ja ma ei kasuta seda igapäevaselt, aga üha enam. Vanasti eelistasin ma oma nägu meigist puhtaks pesta, aga nüüd olen hakanud kaht viisi kombineerima. Teen nii nagu tunne või viitsimist on. 

Tilk! küüslaugu öökreem ja seerum andsid koos koheselt eriti mõnusa ja siidja olemise. See seerum on vist kõige seerumjam seerum Tilk! valikust ja kindlasti üks mu lemmikutest. Rahustav mask on nagu unelm, esmalt koorin näo (tavaliselt harjaga) ning kannan siis maski näole. Soovitan kahe käega!

Tõdesin neid küüslaugu tooteid kasutades ka, et eelistan oma kreeme ikka potsikutes. Pumbaga pudelid on küll kenad ja luksuslikud, aga jube keeruline on neist kogu headust kokku kraapida.

4. Teen joogat- Anu oli kuskilt kuulnud, et kulmudevaheline korts tuleneb kaela- ja õlapiirkonna pingetest. Ja oma peas mõtlesin kohe, et oi, kui hea, et ma jälle joogaga alustasin, sest see aitab igasuguste pingete vastu kehas. Ja jooga on veel 100 muu asja vastu ja poolt ka hea ning olen seda juba alates jaanuarist igapäevaselt teinud, pole end ammu füüsiliselt nii hästi tundnud. Soovitan ka kahe käega!

Vot, nii palju meetmetest, mida ma oma kortsukeste süvenemise ennetamiseks teen ja tunne on hea. Ma tõesi näen, et kogu see kombo mõjub mu nahale imehästi, mu otsaesine on sildedam ja vaod peenemad. Ja ma jälgin neid hoolega. Eriti autos, heas valguses tahavaatepeeglist paistavad need kortsud kohe eriti hästi kätte. Before ja after pilte ma ei teinud, sest before peale ei mõelnud ja after tegemisel pole siis ka justkui pointi. 

Just olime Miaga nohus ja vahepeal käisin koolis pikad päevad ning tunnen, et pole ikka 100% lahti saanud nohust. Või olen juba kuskilt uue saanud... Lisaks on veel 200 asjatoimetust, mis ootavad oma aega, laevad energiaga ning rõõmustavad, aga tihti tekitavad ka pingeid ja stressi... oh jah, nii need kortsud vist tulevadki. 

Järgmiseks sammuks oleks vist need kuulsad kortsuplaastrid ja noh, tukk ka äkki ?! Ja loodan, et nii lükkab vähehaaval botoxi ikka kaugemasse tulevikku, ma selleks pean end veel liiga nooreks. 

Ole musi ja hoolitse enda eest! ✧・゚

NB! Postituses lingitud tooted on saadud kingitusena Tilk.bio looduskosmeetika e-poest!





 



Comments