Püsikulmud - miks, palju maksid ja kas olen oma otsusega rahul

Hei-hei, ma loodan, et naudid sooja ilma ja pikka suve! Kui ei ja tahaksid natuke ikka vinguda ka, siis mõtle sellele, et kolme kuu pärast läheb kell 16 pimedaks ja taevast sajab alla kõike muud peale ilusa ja koheva lume. See aitab, vähemalt mind küll.

Aga ilmast ei tahtnud ma rääkida. 

Oma kulmudest hoopis.

Mu kulmud täna, just 20 minutit tagasi

Kulmud on mu jaoks alati väga olulised olnud ja seda arvestades olen ma olnud ka üli laisk hoolduses käija... Tihti ka need kelle juures käisin, kas lõpetasid töö või kolisid või kolisid oma salongi ning olin jälle ilma hea kohata. Siis ostsin TradeHousest kõik vajaliku, et ise kulme teha, aga noh... no ma ei oska. Hahha, üldse kohe ei oska. 

Lõpuks leidsin kodu juures (reaalselt kõrvalmajas) ühe tehniku, kellega väga rahul olin, aga ma oleksin tahtnud kord nädalas seal tema juures istuda, sest nii meeldivad just need värsked kulmud...

Eelmisel suvel rääkisin lapsepõlvesõbranna Melluga püsikulmudest, tal oli juba üle aasta möödas tol hetkel ja mu arust ikka ilusad. Seeme sai mu peas idanema. Mõte sellest, et mul on aasta otsa nagu kolm päeva tagasi püsivärviga värvitud kulmud tundus niiiii hea! Hahha, sel suvel, kohtume Melluga tavaliselt Haiba jaanitulel, rääkisime me crossfitist, kus ma plaanin nüüd sügisel A, B, C trennid võtta. Julgust mulle selleks!

Aga kulmud. 

Järgmine kord tulid püsikulmud teemaks Maltal, kus arutasime ema ja tädiga, et lahe oleks proovida ja tundub hea, kui aasta otsa rahu majas on. Siis tulin koju ja hakkasin guugeldama. Guugeldasin ja guugeldasin ja lõpuks panin aja kirja Kristel Suvi stuudiosse tehnik Merily Tikka juurde, kulmude hinnaks €150. 

Protseduur ise ei erine tätoveerimisest üldse, kuigi kulmud joonistatakse naha pealmistesse kihtidesse. Ja nad on näos, millega mul ka tätoveerimise kogemus puudub ning see, olgem ausad, veidi tekitas mul alguses ikka natuke kõhedust ka... 

Aga ma tutvusin põhjalikult Merily töödega ja Kristel Suvi stuudioga ning kõik tundus timm, põhjalik ja usaldusväärne. Aega võttis kokku kõik paar tundi, kohapeal pidi allkirjastama lepingu, et ikka saan aru, et tegemist on püsimeigiga ja et see võib püsida kuni kolm aastat. Tehnik uuris põhjalikult, milliseid kulme eelistan, joonistas mulle näkku eskiisi, tegi esimese ringi ja näitas ja pidevalt küsis kas kõik korras ja kuidas meeldib. 

Siis pikutasin veel natuke ja varsti olid mul kulmud peas. 

Korralikud ja dramaatilised tumedad kulmud, mis on tänaseks kuskil natuke alla poole heledamaks paranenud, aga millega olen endiselt väga rahul. Hetkel just olengi mõtlemas, et kas lähen lasen ühe korduse veel teha, et oleks nõks tumedamad või ei... 

Kodune järelhooldus oli lihtne, esimeseks päevaks anti koju kaasa niisutatud vatipadjad ja alates kolmandast päevast võis kiheluse tekkimisel kreemitada. Neljandal päeval (see pidi väga individuaalne olema, millal koorumine algab) hakkas mul värv koorduma ja tulemus muutus heledamaks ja arvan, et ehk hetkel (u. 2 nädalat hiljem) ongi vist enamvähem õige tulemus olemas, kuigi päriselt paranemine ja õige tulemus pidi ilmnema alles 6-8 nädala möödudes. Ma loodan muidugi, et enam heledamaks eriti ei lähe ja et mul on sellised kulmud nüüd aasta otsa peas. 

Musid ja kui veel mingeid küssareid selle teema kohta on, siis kirjuta mulle julgesti! ♡

Kohe pärast tegemist

Kolm päeva hiljem





Comments