Müü Yagas ja saa kiirelt rikkaks? ehk sulle abiks, kui tahad ka oma seisma jäänud asju müüma hakata

Yaga on üks müügiplatvorm mida ma ise kasutan ja soovitan, sest seal on rahaga arveldamine väga lihtsaks tehtud, pluss jääb ära pidev huviliste kirjadele vastamine, kus uuritakse, kas toode alles jne... 

Yaga on hea, aga sellest hoolimata ei ole kuskil mega kerge oma kasutatud või seisma jäänud asju müüa, kui nad ei ole just disainerbrändid ja väga odavalt. 

Rikkaks ei saa ja jutul lõpp. 

Küll saad sa kindlasti koju juurde õhku, ruumi ja uusi mõtteid. Natuke ikka raha ka. 

Enne asjade müüki panekut tasub muidugi iga eseme kohta mõelda: "KAS MA ISE TÕTTAN SEDA ASENDAMA?" Kui vastus on jah, siis ära müü olemasolevat maha. Kõige keskkonnasõbralikum on kasutada asju, mis sul juba olemas on ja see on fakt. Müüa selleks, et täpselt sama/sarnane asi uuesti osta ei ole mõtet.

Lisaks siia mõned punktid, mis aitavad sul (ja mul) kergemini Yagas (ja mujal ka tõenäoliselt) müügini jõuda:

  • HIND - arvesta, et sinu asja väärtus langes poest välja astudes (või e-poe pakki avades) minimaalselt 50%. Isegi kui sa seda kunagi ei kandnud-kasutanud, on see nüüd 50% odavam. Kandsid 1x? Tavai tõmba veel 20% hinda alla… raske, I know, aga kui müüd liiga kallilt, siis jääd seda ühte inimest, kes tõenäoliselt on sellest asjast unistanud ja nõus maksma 80% täishinnast lõputult ootama. Mina olen teinud endale eesmärgiks jätta enamus asju €25 piiri, see on summa, millest mulle endale kasu, aga kui tõesti korralikud ja teinekord hea brändi asjad, siis liiguvad ka kiirelt edasi.
  • PILDID - tee normaalsed pildid, kui asi on kandmata/siltidega kasuta kodulehe või tootja pilte. Kui ese on juba kasvõi väga vähe kantud, siis lisa ka enda asjast pildid. Riideid pildista võimalusel seljas või kasuta mõnd vanemat pilti, kus seda asja kannad. 
  • LEVITA SÕNA - räägi oma müümistest sõpradele ja sugulastele. Kui sul Insta/Facebooki konto on, siis jaga seal ka! Usu, inimestele meeldib teiste asjades sobrada, ja mis see Yaga muud ikka on :D 
  • MÕTLE, MIDA MÜÜD - nagu alguses öeldud, esimene reegel on, et ära müü asju, mida kohe uuesti asendama jooksed. Ära müü ka asju, mis on sulle sentimentaalse väärtusega, aga tegelikult praht (sorry), hoia nad endale või viska ära (õigesse konteinerisse ofc.) Ära müü asju, mis on koledad/katki/plekilised… keegi ei taha osta plekilist asja, isegi kui see rasvaplekk on seljataga…
  • MÕTLE, MIS VÄÄRTUSES ASJADEGA SA TEGELEDA VIITSID -  mina olen enda jaoks pannud Yagas sellise enam-vähem €5 piiri, alla selle tunduks jabur, et keegi midagi osta tahaks, sest €2 särk + postikulu ei võrdu €2 särk. Erandeid teen siis, kui tundub, et miski, mida müüa tahan võiks mingi teise asjaga sobida (siis on hea ka kuulutuses sellele viidata). Yagas on olemas funktsioon, et saad ühe müüja käest mitu asja sama postikuluga osta.
  • SEA ENDALE EESMÄRK - suurem eesmärk on meie kõigi jaoks kindlasti see, et saame kodus kasutuna seisvatest asjadest loobuda, aga mõtle endale veel midagi... 

Minul on oma eesmärk, aga ma pole veel valmis sellest rääkima, olgu vihjeks ainult öeldud, et mulle meeldivad viimasel ajal kallid ja väga kallid asjad :D niiet edu mulle müükidega, ja sulle ka!

Ja tere mu armas blogi, igatsesin sind vist natuke ♡

Ja paluuuun anna mulle ka Insta postituse all teada, kas sul on veel nippe headeks müükideks, kas said selles postitusest kasu või kirjuta niisama, ükskõik, mis mõtteid sul tekkis! Ka seda, kui sa nõus ei ole, tahaks kuulda, sest tavaliselt just erimeelsustest sünnivad kõige põnevamad arutelud!  

NB! See postitus ei ole valminud koos Yaga keskkonnaga (kuigi võiks vist nii tunduda :D) ega ka kuidagi sponsoreeritud, olen lihtsalt hea kogemisega kasutaja ja soovitan seda kohta tõesti väga!




Kui sa pole varem Yaga müügi keskkonda kasutanud, aga hakkas huvitama, siis tea enne paari asja:

1. See toimib nagu tavaline e-pood, inimene tuleb ja sooritab ostu, saab kohe kaardiga maksta. Kui toode on ostetud ilmub selle juurde kiri MÜÜDUD.

2. Keskkond võtab pisikese vahendustasu, AGA ärme karda tasulisi keskkondi, sest need on ainsad, mis päriselt tõrgeteta (või kiire tõrgete lahendamisega) töötavad.

3. Kui sinult ostetakse, siis jääb raha nö. limbosse, sina saad koodi, millega pakk posti panna, kui klient on kinnitanud kauba kättesaamise, siis saad sa oma raha kätte. Kui ta ei kinnita, siis saad pöörduda Yaga kiire klienditoe poole ja nad juba aitavad edasi. Olgu ka öeldud, et olukorda, kus sa enam oma asja ega raha ei näe, ei saa tekkida. 

4. Oma teenitud raha saad pangakontole ilma vahendustasuta välja kanda.






Comments