Väike bucket list ja mõtteid aastaks 2024

Nagu ma olen alati öelnud: "MA OLEN UUTE ALGUSTE INIMENE!" ja mulle meeldib mõelda, et aasta vahetumisega vahetub energia ja sellega seonduvalt on ka endale seatud eesmärke lihtsam täita, otsuseid teha ja unistusi ellu viia. 

Päris otseselt eesmärke ma endale selleks aastaks ei seadnud... mul on kuidagi käe sees, et esimesel jaanuaril kriban paberile "JOON VÄHEM ALKOHOLI", "TEEN REGULAARSELT TRENNI", "LOEN MIN. ÜHE RAAMATU KUUS".  Ja kuradi hea ja mõnus on mõelda, et see, mida ma aastaid esimestel jaanuaritel unistasin, lootsin, et oskan ja suudan end JUST SEL AASTAL kokku võtta, on nüüd minu rutiin. Minu igapäev, minu elustiil. Armastan seda!

Kuna ma aga olen natuke laisk, siis pean endale siiski kirja panema nimekirja asjadest, mida peaksin enda rutiini adapteerima. Need, mida just selles rutiinis harvem on, näiteks hambaarsti külastus (tarkusehammas ootab juba sada aastat eemaldamist), regulaarne günekoloogi juures käimine, samuti sooviksin teha endale tervisekontrolli Synlabis, lasta ATH test teha JA NII EDASI! See eelmine loll  aasta õpetas mulle, et minu suurim tugevus on olnud alati minu hea füüsiline tervis. Kui mul mu füüsilist tervist pole, siis kukub ka vaimne kolinal kokku. Ja kui see juba pekkis on, siis minu puhul ongi juba tuksis...

Ühesõnaga mu uue aasta märksõna on TERVISE HOIDMINE.

Et aga mitte liiga igavaks ja vanurite tervisejutuks ei läheks, siis tegin endale veel väikese bucket listi. Need ei ole eesmärgid, mida on vaja nui neljaks saavutada, aga nad toovad kindlasti mu ellu natuke mängu ja seiklusi.

♡ Läbin vähemalt ühe RMK matkaraja 

♡ Ööbin õues magamiskoti või kiigega

♡ Külastan kohta Eestimaal, kus varem pole käinud

♡ Külastan vähemalt ühte riiki, kus pole varem käinud 

♡ Käin kalal

♡ Õpin tegema midagi uut

♡ Küpsetan tordi (algusest lõpuni ise)

♡ Teen võõrale inimesele komplimendi (5X)

♡ Olen rohkem vait :D 

♡ Käin paljalt ujumas

♡ Näen virmalisi

♡ Jooksen poolmaratoni

♡ Pakun ise abi, kui näen, et seda vajatakse

♡ Käin Värskas sanatooriumis

♡ Saan peapeal seisus heaks

♡ Kirjutan rohkem (sõbrale, blogi, päevikut, märkmeid, kirju, kaarte, ilusaid sõnu, luuletusi ja kavõi raamatuid)

♡ Viin oma ideid ise ellu või pakun neid kellelegi teisele. Sest ideedest mul puudust ei ole :D 

Selline ta sai, edasi on kõik mu enda teha! 

Imelist aasta sulle ja pean ka mainima, et see blogi kirjutamine ei tule mul enam väga lihtsalt, aga aitäh, et siin oled! Ma saan paremaks!Comments