Instagrami loos, natuke veel näohooldusest

Täna lükkasin ma käima Instagramis loosi mille auhinnaks on minu lemmikud Gallinée näohooldustooted. Gallinée tooted sobivad ka väga tundlikule nahale ning ka akne ja ekseemi korral. Viimast ma omal nahal kinnitada ei saa aga minu kuivale ja kohati punetavale nahale sobivad need tõeliselt hästi. Või noh, kirjutan kuivale aga peale seda, kui hakkasin oma näo eest rohkem hoolitsema kui vesi-seep-kreem, ei ole mul enam kuiv nahk. Täiesti normaalne nahk on. Kirjutasin sellest ka eelmisel kuul pikemalt, seda postitust saad lugeda siit.

Hetkel saan ma kindlalt öelda, et olen leidnud endale näohoolduse rutiini ja suudan sellest kinni pidada. Igal õhtul ja hommikul puhastan näo vahuga, pihustan puhtale nahale näovett. Natukese aja pärast kannan nahale silma- ja näokreemi. Nägu maskitan kord nädalas. Tavaliselt pühapäeviti aga mõnikord nihutan oma spa päeva siia-sinna, täpselt nii nagu parasjagu tuju on.

Ja tead, nii hea tunne on. Nägu ei ole enam kuiv ega kiskuv. Punnikesi ikka siia-sinna tekib aga proovin needki rahule jätta ja mitte küüsi taha ajada. Mõnikord õnnestub, teinekord mitte. Fakt on aga see, et minu näonahk on seitse korda parem kui varem.

Nüüd aga mine vaata Instas mu kontole ja osale ka loosis! Need tooted on väärt proovimist ja ehk naeratab loosiõnn just sulle!
Comments