Minu lemmikud aastal 2019

Lugesin eile Eveliisi postitust sellest, mis sündmused ja asjad teda aastal 2019 kõige enam liigutasid. See postitus inspireeris mind ka oma aasta peale mõtlema ja lemmikuid üles kirjutama.

Minu lemmikblogid 2019 ehk blogid, mida kõige rohkem loen:
By MaariaThymeout, Tilda ja TarakanidMallukasLiinameow.eeEstonian with a backpack, Carmen.
Neid lemmikuid oleks kindlasti veel, aga paljud blogijad blogivad lihtsalt nii harva, et ma ei jaksa uut postitust ära oodata ja sellega kaob tihti ka huvi ära.

Ja kõige Inspireerivamad Instagrami kontod:
Iti-Pätrik Järve, Hanna Martinson, Eleri ja SalmeKerti Pahk, Janne Pungar, CarmenAnett Velsberg, ThymeoutBirgit LoitHelge Jewellery, Oskari Food Photography, Liis Velsker, Till ja Kummel.
Huhh... Neid on kindlasti veel, kes mind oma visuaalide, kunsti, meelekindluse, toidu ja olekuga relvituks on teinud... Aga esimese hooga tulid just nemad.

Edasi...


Ilutooted:
Siin tahan ma anda kolm esikohta.
1. Hoia Rehab näomask. Kindlalt kõige parem näomask, mis ma üldse kasutanud olen.
1.1 Oma kibuvitsamarjaseemneõli. Mu lemmik näoseerum, ja ka hinnalt väga mõistlik!
1.1.1 Dr. Bronner's teepuuõliseep. Universaalne ja suurepärane.

Laste kehahoolusvahend:
Kui pean ühe valima, siis on see Naïf vannivaht. See lõhn ja see vaht. Lihtsalt super!

Otsingu tulemused

Veebiotsingu tulemus

Otsingu tulemused

Veebiotsingu tulemused

Otsingu tulemused

Veebiotsingu tulem

Raamat:
F. Backmani "Vanaema saatis mind ütlema, et ta palub vabandust". Sellest raamatust ja minu emotsioonidest saad lugeda pikemalt siit.

Söök:
Poké bowl-id ja sushi. Mõlemad just sellepärast, et olen neis kahes oma oskusi märgiliselt arendanud. Kui ma varem ühtegi kaussi peast ei teinud, siis nüüd julgen olla loominguline ja retseptivaba. Sama on sushiga, olen endiselt algaja, aga kindlasti teen ma head sushit.

Riietusese:
Mial meriinopüksid ja minul Marati hoodie. Ok, mu Bredenkids-i müts on ka lemmik... Üleüldse, ma olengi sel aastal endale soetanud AINULT neid asju, mis mulle VÄGA meeldivad.

Restoran:
Tru Kitchen Tallinnas, kui sa käinud ei ole, siis mine. Mine ka siis kui sa arvad, et vegantoit ei ole sulle.
Budapestis saab esimese koha Leila's Authentic Lebanese Cuisine. Lihtsalt must go koht!

Reis:
Esimese hooga ei suutnud ma meenutada, kas ma üldse sel aastal reisisin. Hahhha, just, Iirimaal käisime ju Miaga! See, mu ainukese reisina, saab ka mu lemmikreisi tiitli. Jutuke sellest siin. Eestisse reisimist ma reisiks ei nimeta, see on pigem minemine kui reisimine. Aga Iirimaal oli tõesti tore ja see reis on igati number üks olemist väärt!

Ost:
Kõige hiljutisem suur ost - Click and Grow. Silveri ja minu jõulukingitus üksteisele. Hetkel on see meil kodus olnud nädalakese ja ma juba armastan seda.

Esiteks on need taimebeebid nii vahvad, me käime Miaga igal hommikul vaatamas kui palju nad kasvanud on. Jah, nädal ja meil on juba taimebeebid pottides, ja nad kasvavad mühinal. Nii ootan juba, et oma basiilikud ja koriandrit näksida saaks! Teiseks on see ka megahea lisavalgusti pimedas köögis.

Inimene:
Mu õde Kadri, keda ma naljaga oma Eestis elavaks assistendiks nimetan. Ta on viitsinud mu pakke vastu võtta. Neil järel käia, ära tuua. Mulle saata. Mässamist on kõvasti olnud. Aitäh sulle selle eest! ♥

Avastus:
1. Kõrvatroppidega magamine. Super elamus!
2. Äädika kasutamine pesuloputusvahendina. Lihtsalt geniaalne.
3. See, et mälukaardi peal on nupp, millest saab selle kaardi ära blokeerida. Ka kogemata.

Õppetund: 
Kõik mis mul kaelas ei ripu, võib ära kaduda. Ma olen sel aastal kaotanud ära erakordselt palju asju. Näiteks: kolm Mia kinnast ja ühe mütsi, kaks enda mütsi (millest viimane õnneks ikkagi välja ilmus), Mia telgi, ühe salli, Mia ujumiskätised, enda scrunchie...

Aasta feil:
Hetkel muud ei meenugi, kui üks üsna kallis lõbusõit Budapestis, sellest kirjutasin siin.

Aasta õnnestumine:
Minu püüdlused planeedisõbralikuma elu poole. Ma olen ebaõnnestunud, ma olen uuesti alustanud, aga ma annan endast iga päev parima. ☮

Vahva aasta on olnud see 2019!


Comments

Post a Comment