Praktilised jõulukingitused ehk mõned ideed hilistele jõuluvanadele

Ups, juba on 11. detsember!

Sul on jõulukingid ostetud?
Kui ei, siis siin on mõned ideed koos linkidega.

Eelmisel aastal tegin ma jõulukingi postituse asjadest, mis mulle lihtsalt meeldivad, aga sel aastal otsustasin, et igal asjal, mille ma nimekirja lisan, peab ka praktiline väärtus olema. 

1. Pleed. Mina kasutan pleedi väga palju. Kodus filme vaadates, piknikul muru peal, autos igaks juhuks kaasas, lapsel kärus ümber... Võimalusi on lõputult. Minu lemmikud on Marati pleed ja Ikea pleed. Ka Haldjakodu lehel on päris ilus valik pleede.
Mulle isiklikult väga fliisised ja värvilised pleedid ei meeldi, aga eks see on rohkem maitse küsimus.

2. Müts. Minu vaieldamatu lemmikmüts on Bredenkidsi meriinovillane müts LUKKA (pildil Mial peas). Väga meeldivad mulle ka beanied, näiteks Marati oma ja ka Heavy Mentalili on väga vahva valik.

4. Helkur. Juba eelmisel aastal tõin välja Krentu helkurid. Need on ka sel aastal mu lemmikud. Väga ilusad on ka Helk helkurid. Ja miks mitte kinkida ka helkiva kirjaga Hüüp ostukotte.

5. Uue aasta märkmik. Või reisimärkmik. Või tühi märkmik. Või ruuduline märkmik. Minu lemmikud on Seik märkmikud. Aga väga lahedad on ka Olen iseenda boss ja Mema loovagentuuri kalendermärkmikud.

6. Sussid. Crocsi sussid on parimad sussid, mida mu jalad kunagi proovinud on! Ja neil on valikus ka ilma tuttideta susse, need leiad siit. Toku susse ma jalga proovinud ei ole, aga välimuselt meeldivad need mulle ka väga.

7. Hommikumantel. Ja jälle oskan soovitada seda, mis mul endal olemas on ehk Marati hommikumantlit. Meil on Miaga mõlemal need kapuutsiga variandid ja oleme väga rahul.

8. Tudumask. Ööloom. Super kink inimesele, kes armastab reisida või lihtsalt hästi magada. NB! Veendu enne kinkimist, et saaja kunstripsmeid ei kanna!

9. Kalender. Uus aasta tuleb, ja kõigil on vaja uut ja ilusat kalendrit seinale või lauale. Seik kalendrid on väga toredad, Navitrolla kalender on ilus, aga minu suurim lemmik on Liisi Elkeni kalender "Märgi ära".

10. Sokid. Kolmekaupa Moco socks, eriti nunnud Ööloom sokid, Ohhsanugis sokid. Sokid on nii vahva kingitus!

11. Kuma illustratsioonid lastele. Õpetlikud ja ilusad.

12. Küünlad. Eks ikka pühade õdede jaoks. Mina kasutan Metsik kuu küünlaid, aga olen kuulnud väga palju head ka Joik küünalde kohta. Eriti kuuselõhnalise kohta. Just avastasin, et ka Nurmel on küünlad, ja Voh küünlad on väga ilusad. Tahmamari küünlad on ägedad ja just neile, kes ei taha mingit ninnu-nännut.

Selline sai selle aasta nimekiri asjadest, mis on minu arvates võrdselt ägedad ja praktilised. Need on asjad, mis annavad sooja, annavad ilu. Rõõmustavad andjat ja saajat.

Olen selles kindel!

Namaste ja veelkord, olgu need jõulud praktilised!Comments