2021 kokkuvõte

Viisime Mia Haapsallu ja hakkame ise Silveriga end valmis sättima, et peole minna. Mul pitsitab kõhus ärevus ja tunne on, et tahaksin hoopis nuudlid tellida ja end teleka ees kerra tõmmata... 

Et mõtteid mujale viia otsustasin teha siia hoopis ühe kiire aastat kokkuvõtva blogipostituse. Palju ideid mul küll pähe ei tulnud, aga siin on puusalt mõned minu selle aasta asjad:

Aasta tegu: ettevõtte loomine. Juba mõte ettevõtte loomisest hirmutas mind, aga olud sundisid takka ja tehtud ta sai.

Ettevõtte loomisega käsikäes käib ka õega koos Eesti laste pesubrändi Miuks asutamine. Tuult meile tiibadesse! Mine-mine ja osta, ma tean, et su lapsel on alukaid juurde vaja.

Aasta elamus: Kindlasti meie Küprose "kodu" aed ja oma aia mangode ja avokaadode nosimine. See jättis minusse sügava soojuse ja õnnetunde. 

Ok, jaanid Peipsi ääres olid ka mega vahvad. 

Aasta otsus: alkoholist loobumine. Selle otsuse võtsin ma vastu juuni alguses, kui pea järjekordsest pudelist veinist valutas ning süda läikis. Ma jäin kindlaks ja olen endale selle eest mega tänulik. Pikem postitus sel teemal on juba valmimas. 

Napilt on kannul ka uuesti kooli minemine. See oli ka üks ütlemata tore otsus.

Parim ost: uus kaamera. See ei vaja vist täpsustamist.

Mõttetuim ost: see kallis vihmakeep, mida ma kordagi kandnud ei ole. Kuigi jah, uuel aastal on uus võimalus see kulutatud €60 enda kasuks tööle panna. 

Pettumus: Et ma oma lasteraamatuga piisavalt ei tegelenud ja et see vedeleb ikka sahtlis ja ootab.

Parim raamat: "Kus mets kohtub tähtedega" ja "Kirjad Buenos Airesest" hüppavad kohe pähe. Aga ka "Wim Hofi meetod" ja "Mõtle nagu munk" olid õpetlikud. 

Äge on ka see, et avastasin enda jaoks põnevikud ehk ka igasugused laps-psühhopaadid ja muud sellised teemad lähevad hästi peale. Hahha, üldiselt on mu lemmikraamat igasugune hea raamat.

Uus oskus: filmi ja pildi ilmutamine pimikus. Ma ei tea kuidas ma ilma selle oskuseta kolmekümne kolme aastaseks suutsin elada!

Maitseelamus: Kolme Sibula nuudlid tofuga. Lihtsalt mu lemmiksöök.

Kosmeetika: Lumene päikesepuuder, Skindivision ripsmetušš ja Tilk! silmakreem.

Murekoht: Jah, Covid ka, aga minu muidu hästi mahutavasse pähe ei mahu endiselt ära see, et kuskil maailmas käib ikka sõda, kuskil keelab Taliban inimestele muusika kuulamist ja kuskil teevad inimesed tööd eluohtlikes tingimustes ja raha eest, millest piisab napilt kõige primitiivsema toidu ostmiseks. Ja see ka, et kuskil maailmas elavad inimesed, kes kas ei tea, või ei taha sellest midagi teada... 

Mmm, hetkel ei oskagi siia midagi lisada ja juba hakkab kiireks ka minema. 

Veel see ka, et kokku lugesin ma 42 raamatut, pooleli jätsin ühe. Ma jõin vähemalt 734 tassi kohvi ja külastasin ainult üht välisriiki, aga avastasin palju uusi kohti Eestimaal.

See aasta on nii rutiinne ja pehme ja voolav olnud... Jah, on olnud kõike, aga peamiselt jään seda aastat koduse ja perekeskse aastana meenutama.

Jaa, ja just lugesin ka oma 7. jaanuaril 2021 kirjutatud postituse läbi ning saan ka selle põhjal öelda, et mul on edukas aasta olnud, ma olen julgenud elada, elada aeglaselt ja omas tempos. Ma olen julgenud teha kõike, mis mulle pähe on tulnud. Ja julgenud ka tegemata jätta asju, mida ma teha ei ole tahtnud.

Tule-tule 2022, mina olen valmis!







Comments