Mu ostuvaba aasta esimene kuu ja neli ostumõtet, mis teoks ei saanud

Mu ostuvaba aasta esimene kuu saab kohe läbi ja hahha, kindlasti on kõigile suureks pettumuseks see, et esimene kuu oli mulle tegelikult üsna lihtne. Kui tekkis hetk või mõte (mida ikka tekkis), et ostaks, siis lihtsalt mõtlesin uuesti ja ei ostnud.

Kokku oli neid mõtteid mul sel kuul neli korda:

1. Kindad - mul on tegelikult uusi kindaid vaja, sest suutsin oma mega-megamõnnad Hertta kindad ära kaotada... ma hästi kurb selle üle, aga no, ei tea kuhu panin... Detsembris kaotasin ja siis mõtlesin, et äkki tulevad ikka kuskilt välja ja nüüd mõtlen, et ehk saab see talv juba kohe läbi ka... ehk ikka saab. Millalgi... vist.

2. Joogamatt - selle saaksin ma tegelikult üks silm kinni ka ostuvabal aastal osta, AGA ma ikkagi ei ole veel otsustanud, kas ma ostan või ei, sest matt mul ju on. Kasutan hetkel ühte odavama otsa oma, mis on küll mega libe ning natuke liiga õhuke... aga ajab asja ära.

3. Näorull - jep, see roosast kvartsist vms. Müüsin enda oma juba megaaa ammu maha ja siis nüüd lugesin, et see olevat parim ravim kurjuse kortsu vastu. Ütlesin juba Silverile, et ta selle mulle poest tooks, aga ta küsis kohe, et kui hädasti mul seda ikka vaja on. Noooo, tegelt vist nii hädasti ei ole ka, kuigi koguaeg on tunne, et kus nüüd rulliks, kui see rull olemas oleks... 

4. Kõrge kaelusega džemper (turtleneck) - ostsin endale tegelikult ühe Levi'se oma aasta lõpus, tahtsin Eerini oma, aga minu suurust musta ei olnud ja nooo see Levi's pole ikka see. Ma ei kontrollinud kanga koostist ( I know, kuidas nii saab midagi tellida e-poest???) ja mulle kohe üldse ei meeldi see...  panin Yagasse müüki, hahha, mine osta ära (minu pood).

Kokkuvõttes ei ole ükski neist asjadest selline, ilma milleta ma hakkama ei saa ja mida mul kohe hädasti-hädasti vaja on, aga jah, kui ma ei oleks endale lubanud, et midagi ei osta, siis need neli asja oleksin ma tõenäoliselt jaanuaris endale lubanud küll. 

Jess ja ongi kohe veebruar käes! Ole musi! ✧・゚

NB! Esimene postitus samal teemal on siin, seal seisab kirjas miks ma üldse selle ostuvaba aasta ette võtsin ja mis siis on mulle lubatud on ning mis mitte. 

Comments