Sokilokid

Juuksed on minu jaoks üks keeruline teema. Olen nendega rahul ja siis jälle äkki ei ole. No nii tuli ka see siniseks toonimine, millest siis vist ikka sai kokkuvõttes värvimine.

Pidevalt ma kasvatan värvi välja. Siis käib klick ja jälle ülepea blondiks. Hullemal juhul tumedaks. Või siis nüüd, eks - sinine.

Hetkel olen oma Malviina juustega väga rahul ja plaanin mõnda aega selliselt ringi lainetada.


Sokilokkidega 1


Sokilokkidest.

Niisiis, juuksed on üks keeruline teema.
Kord arvan, et nad liiga lokkis, siis liiga sirged.
Jamaaa koguaeg.

Ükskord siis vaatasin Pinterestis kuidas kõigil tsikkidel peale minu juuksed megahästi hoiavad. No sisesta sinna otsingusse näiteks "blonde hair".  Tahaks ju ka sellist soengut.

Siis mõtlesin, et ok. Laineri joone tegemiseks sain abi Youtubest. Niisiis panin Youtube otsingusse "curls" ja "easy curls" ja vaatasin videosid.

Proovisin sirgendajatega. No misasja? Mispidi? Käsi väsib ära ja lokke ikka peas ei ole.

Siis ühes videos kruttis üks tsikk oma juukseid väikeste salkude kaupa, siis mõtlesin, et teen hoopis nii, et keeran krunnitäidise ümber salgud. Aga no mul on ainult üks krunnitäidis.

Läksin siis Silveri juurde, küsisin, kas tal vanu sokke on mida võib katki lõigata. Tema vaatas mind vaid imeliku näoga ja küsis, et kas kõrge või madala äärega. Soovisin kõrgega. Sain. Lõikasin otsad ära ja sain ideaalsed krunnitäidised.

Niisiis lokke tegema. Jagasin niisked juuksed neljaks osaks, iga osa patsikummiga kinni. Sokk patsi ümber ja salkhaaval kerisin kõik juuksed ümber soki. Üleöö seista ja olemas.

Olen tulemusega nii rahul, et tänaseks teen endale neid lokke üsna tihti. Pidulikul puhul õhemad salgud ja tihedamalt ümber soki, siis jäävad lokid väiksemad ja tihedamad, juuksed volüümikamad. Igapäevaselt veidi lohakama ümber soki keeramisega saab sellised laines lokid nagu mul ka selle postituse piltidel peas on.

Olen ka endale öelnud, et pean rohkem erinevaid soenguid ja patse ja muud katsetama. See annab värskust ja mõjub positiivselt ka üleüldisele enesetundele.

Lisaks on rõõm kui abikaasa märkab ja komplimendi teeb.

Sokilokkidega 2

  


Comments

  1. Oi sa oled ikka nii nunnu oma sokilokkidega😇😍

    ReplyDelete
  2. Ooo, kogemata sattusin siia ja avastasin ennast järjest lugemas. Juuksed on minu jaoks ka hell teema, kuigi nad on pikad, paksud jne, siis ma kunagi ei sirgenda ja teen lokke ainult patsidega. Kindlasti proovin järgi.
    Oled saanud endale ühe jälgija juurde. ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii vahva! Nii suur rõõm, et minu blogi sinus äratundmist tekitas ja need juuksed jep! :D <3

      Delete

Post a Comment