Kodu

Ostsime selle kodu endale juba jaanuaris.
Muidugi hakkasime kohe välja mõtlema ja välja otsima ideid ja lahendusi mida oma kodus kasutada.




Näiteks tahtsime kindlasti, et meil oleks lillesein. Võrkkiik elutoas. Telekas seina peal ja selle all floating riiul. Salvestasime ja vaatasime sadu pinteresti pilte ning arutasime läbi kümneid võimalusi. Tõde on aga see, et küll on olnud aega ja pole olnud vaba raha või vastupidi, ehk kodu sisustamisega oleme olnud siiani pigem tagasihoidlikud. Ja oleme vist ka edaspidi.

Alati olemegi tahtnud hoida minimalistlikku joont. Ei mingit tilu-lilu. Ja siis ma näen kuskil poes tilu-lilu ja mul on kohe seda tilu-lilu nii väga vaja. Silver suudab mind enamasti küll korrale kutsuda aga omajagu on ikka kogunenud asju, mis on lihtsalt ilusad või meeldivad. Õnneks, paljuski tänu Miale, ei ole meil mõtet ka igasugust kraami kokku osta. Lihtsalt ei saa hoida kuskil mingeid vidinaid ilma, et Mia neid kohe suhu toppida või rõdult alla visata ei tahaks. 

Toalilled on need, mille järele igatsen kõige enam. Laual ilutsevad meil küll üks kaktus ja aaloe aga laud ongi suht ainuke koht, kus on lilledele piisavalt valgust ja mis on samas ka piisavalt kõrge, et Mia sealt neid kätte ei saa. Avokaadopuud on kupatatud teise tuppa, aknale päikest nautima. Magamistuppa ma lilli ei luba. Või ei, feng shui ei luba.

Üldiselt olem ma meie koduga nii rahul, et kohe kahju on, et varsti siit jälle ära kolime.
Aga elu peab ju elama.
Kodu ootab.
























Comments