Kaltsukaupmees

Ma olen täiega taaskasutuse poolt ja hea meelega ostan Miale ja ka endale riideid kaltsukatest. Hetkel on mu lemmikuks Paavli kaltsukas, iseteenindavates kaltsukates on suureks puuduseks see, et boksid on nii täis topitud, et raske on aru saada mis seal on või pole.

Kunagi oli mul unistus, et teen oma kasutatud riiete poe. Päris poe. Enam ma sellest ei unista. Tegin mõned aastad tagasi facebooki lehe, kus müüsin enda kasutatud riideid. Valmistusin hoolega, kogusin pikalt riideid, tegin ilusad pildid jne.
Kahjuks on aga see kaltsuäri üks tänamatu business. Tegelikult sain ma väga palju asju maha müüdud ja olen rahul, et proovisin seda nii suurelt ette võtta. Küll aga nende asjade hoidmine, saatmine, kauplemine ja muu võtavad palju aega ja energiat. Aga kuna asjad on odavad on vaja lihtsalt meeletult palju müüa, et see mingit kasu tooks.

Täna tegin just Mia riiete müümise lehe instagrami (@vaiksemiariided), tundub, et suurt menu ei ole, eks neid kaltsukaid on palju ka, igaüks müüb kuskil midagi. Muidugi reklaamisin ka ainult oma IG stoorina. Jah, ka seltskond on piiratud juba suuresti tänu sellele, et tegemist on laste riietega aga sealt veel maha võtta kõik, kes ei kanna 62-80 suurust. Ega ei jäägi ju palju järele. Samas alati loodan, et kasvõi midagi saan maha müüa, saab koju ruumi ja väikse kopika ka.

Ungarisse kolimiseni hoian ja uuendan seda lehte, asjad millest lahti ei saa siis viin heategevuseks.

Ostma-ostma.
Aga ainult siis kui armastad kedagi, kes kannab suurust kuni 80.




Comments