Öine tants ja tagaajamine

Ehk öösiti me ei maga.
Kui enne ei maganud mõnel ööl ainult mina ja Mia siis nüüd on nii, et Silver ka ei maga. Sest Mia rähkleb ja jutustab umbes iga tunni tagant. Vehib käte ja jalgadega. Pöörleb. Kiunub. Ronib. Ja enne uuesti ei uinu kui olen ta sülle võtnud, magama suigutanud ja piima andnud.

Õudukas. Mul pea valutab, laps on kuni lõunauinakuni viril.
Õnneks on mille kaela ajada, hambad tulevad. See on nii äge, et kui laps sünnib ja siis kuskil kuuenda elukuuni on kõik jonnid, nutud gaaside süü. Ja nüüd, kui laps on juba suurem, siis on kõiges süüdi hammaste tulek. Ja kui sellega saab klaariks, siis vist pole ka varapuberteet enam kaugel.

Täna käisime apteegis ja ostsime "Bebble" geeli hammaste tuleku valu leevendamiseks. Määrisin ühe korra peale ka. Hahha, tundub, et maitses. Näis kas ta laseb seda ka edaspidi määrida ja kas sellest kasu ka on. Loodan, et on. Magada tahaks.
Tänu sellele öisele traali-vaalile olen hakanud ka ühe rohkem imetamise lõpetamise peale mõtlema. Lihtsalt nii kopp on ees, et ta terve öö piima luristada tahab. Ma ei taha ööläbi avatud baar olla. Tahan MAGADAAA! Perearst ütles, et kui hambad tulevad, siis võibki olla öine söömine tihenenud, aga tal alles 7 hammast.. palju veel tulla ju. Ma loodan, et saan imetamise ikka varem lõpetada, kui tal terve sahtel täis kasvab.

Mis ma ikka virisen eks. Laps on ju tore. Ja hambaid on ka edaspidises elus väga vaja.
Nii kaua ju ootasime neid. Üldse see lapse kasvatamine on üks suur ootamine.. millal pöörab, millal istub, kuna kõnnib.. tuleks juba hambad ja esimesed sõnad. Ja siis läheb juba kolmandasse klassi ja siis juba teeb nabaneedi ja tutvustab peikat.
Hetkel tundub küll, et see aeg lähebki nii kiiresti.

Oleks teadnud kui palju jama neist hammastest tuleb oleks rohkem hambutut aega nautinud.
Üldse peaks rohkem hetke nautima ja hetkes elama!




Comments

  1. Oeh, lihtsalt loen ja itsitan pihku. Nii hàsti kirjutad, et pean A le ka tsiteerima sind siin kõva häälega 😅

    ReplyDelete

Post a Comment