Pesu(ostu)päev

Mille alusel valida endale sobiv aluspesu?
Kindlasti peaks olema ilus, mugav, hästi istuv, kvaliteetne, hea hinnaga, seksikas, sobivat värvi, heast materjalist.. veel midagi?
Kindlasti on igalühel veel mõni kiiks, mis meeldib ja mis mitte. Ehk õiget paari alukaid ei olegi ju nii lihtne osta kui esmapilgul tundub. Rinnahoidjast rääkimata.


Hetkel, kui olen imetamisrinnahoidjat varna viskamas, olen hakanud oma pesusahtlis kriitilise pilguga inventuuri tegema.
Kõik ah-need-on-ju-nii-mugavad-mis-siis-et-veidi-kulunud alukad lendavad kauge kaarega minema. Kõik rinnakad mis enne rasedust läksid ja enam ei mahu lähevad minema.
Kõik alukad mis rasedana läksid ja on nüüd suured viskan minema.
Kõik ilusad aga niiiiii ebamugavad rinnahoidjad ja pesud kupatan minema.

Ühesõnaga alles luban jääda ainult kenadel, mugavatel ja tervetel asjadel.
Piinlik küll aga palju just järele ei jää.

Asusin siis uue pesu jahile.
Üldiselt võiks ju minna ka Prismasse, H&M'i või veel mõnesse lihtsamini kättesaadavasse poodi pesu shoppama. Alati olengi pesu ostmisele nii lähenenud aga sel korral tahtsin teha teisiti. Tahtsin osta hea ja ilusa pesu nii, et ei ripu vägisi mõtte küljes, et saaks ainult võimalikult odavalt. Tahtsin osta pesu, mis pakub mulle ka vaimset rahuldust ja seda head head tunnet mida soodukaga viispakk kassidega alukaid tekitada ei saa.

Kui olin juba üsna suure uurimustöö ära teinud, siis jäid sõelale BonBon ja Kriss Soonik. Mõlemad boonusena ka made in Estonia.
BonBoni valikus nägin kohe ära, et Nival Dreams sari on nagu mulle tehtud. Hullult meeldivad mulle need laiad kummid ja samuti ei ole rinnakad ilge polsterdusega aga samas on kahekordne kangas, ehk koguaeg nibud ees ka ringi ei jaluta. Tõeliselt super, ja püksikud on väga mugavad ja istuvad hästi. Ei kisu, hõõru ega sega.
Kriss Sooniku pakki alles ootan. Aga sel lehel on kõik asjad sellised, et kannaks ja oleks uhke. Loodan, et on ka mugavad ja istuvad hästi.  Varsti näen.

Jep, elu on lühike ja koguaeg on vaja midagi osta.
Ja müüa ka.

Kes tahab võib mu Najell Omni lapsekandmise koti ära osta!










Comments

  1. Heh, kurb on ainult see, et mõlemad nii BonBon kui Kriss Soonik on jõle nigela kvaliteediga.

    Minu jaoks on BonBon ka hästi ebamugav (ja pesu näeb odav välja). Sooniku pesu on on jõleilus aga lagunevad ka. Sooniku puhul on hea see, et kui neile kirjutada on neil tore klienditugi ja parandavad su pesu ära. Mina olen nende Paavli tnv stuudios käinud pesu parandamas. Aga kurb see, et maksad pea 100 EUR rinnaka eest ja juba 3 kuuga muutub topiliseks ja läheb koledaks.
    Calvin Klein, DKNY on siiani parimad firmad mis on kvaliteetsed. Oh ja Wonderbra on haigelt mugav firma. Eestis kahjuks ei müüda :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh nii hea tagasiside, ma kunagi bonboni kandnud ja olin rahul aga mine tea mis nüüd, ma vahepeal ainult HM pesu peal olnud :DD. Hetkel olen ka veel oma Bonboniga väga rahul nii rinnaka kui ka alukatega, ja sorry siin lähevad meie arvamused lahku, minuarust ei näe odav välja :D aga ok ühele üks ja teisele teine. Eks nüüd vaatan kuidas Soonikuga, olen nüüd ka selle paki kätte saanud. Kanda pole veel jõudnud.

      Delete

Post a Comment