Reklaamiohver

Jep. Nägin Instagrami storys reklaami, et esmasel tellimisel on Myprint.ee lehel oma fotodega memokaardid tasuta. Alguses küll mõtlesin, et kindlasti on tingimus, et peab midagi muud ka mingi kindla summa eest ostma aga ei olnud. Sain vormistada ainult need tasuta kaardid. Väga äge.
Postikulu oli muidugi vaja ise tasuda aga samas pakkus leht ka võimaluse ise kesklinna järele minemiseks. Mina muidugi olen natuke laisk ja ei viitsinud neid ise kaugemale otsima minna kui Kakuka Selverini.

Üli äge on ka see, et otse instagramist saab pilte valida.
Ühesõnaga ma olen tulemusega mega rahul ja kavatsen kindlasti veel neilt neid samu memokaarte tellida.
Samuti on neil valikus polaroid kaardid, millest ma unistasin siis, kui hakkasim Mia Pisikese Põnni raamatut täitma. Varsti peakski selle raamatu täitmise ka uuesti käsile võtma.

Ma olen võlutud.
Reklaamiohver.


Comments

Post a Comment