Kas ma olen vegan?

Ei ole.

Olen suurelt osalt taimse toidu peal aga muna, juustu ja keefirit tarvitan igapäevaselt. Piim on kindlasti taimne, nii kohvi peale kui ka putru tehes. Samas külas ei pirtsuta. Söön majoneesiga salatit ja kohvikoor käib kohvi peale. Söön ka liha kui nälg tahab ära tappa ja tõesti muud võtta ei ole. Aga sellisel juhul parem oleks, et see liha on väga hästi valmistatud.

Mulle lihtsalt ei meeldi liha süüa. Samuti ei meeldi mulle lihast süüa teha. Eriti vihkan seda krudinat mis tuleb toorest kana lõigates. Samuti ei tunne ma, et liha mitte kasutamine mu kokanduslikele šedöövritele halvasti on mõjunud. Vastupidi. Ja ka mu pere ei kurda. Mul on hea meel, et mu abikaasa ei ole selline mees, kes rinna kummi ajab ja liha nõuab. Talle lihtsalt maitseb hea söök. Jah, ja mõnikord pitsat tehes lisan Mia ja Silveri poolele peekonit. Või hakkliha. Miale ostan ka vinkusid aeg-ajalt ja kui rohkem lapsi majas on, siis teeme lihapalle.

Ausalt, ma ei ole suurte põhimõtetega taimetoitluse pooldaja ja samuti ei proovi mitte kedagi taimetoidu usku viia (isegi mitte oma last ja meest ju). AGA. Siiski arvan, et kui meil on nii palju muud kraami mida söögiks tarvitada siis ei ole vajalik kedagi selleks maha koksata, et kõht täis saada. Vähemalt mitte igapäevaselt.

Hahhaa nüüd hakkab küll see agressiivne taimetoitlane välja lööma, parem lõpetan ära ja lähen tudule.
Ja mis ma ikka pläran, tegelikult olen loomade poolt küll.
Ja kui sul on näonahk pekkis või liiga palju tselluliiti, siis aitab ka piimatoodete ja loomse proteiini vähendamine. Vähemalt nii naised saunas rääkisid.

Peace!

Selkus soodukaga jääkohv, ülihea!



Comments