Kuidas ma ka Bonboni alukaid rabamas käisin

Eile õhtul insta stoorisid ja pilte vaadates tundus, et kõik keda ma jälgin on Tatari tänaval Riisaikel kirbukal ja viivad kottide kaupa Bonboni alukaid koju.
Kuna ka mu sõbrad teavad, et olen suur selle pesubrändi ausataja siis saadeti mulle screene ja uuriti, kas olen ka minemas.
Ma muidugi mõtlesin, et ei hakka minema, sest olen viimasel ajal just pesu ostmisele palju rõhku pannud ja otsest vajadust ei ole.
Aga siis hakkasin mõtlema, et on ikka vahe küll kas alukad maksavad €5 või €15 ja kuna ma enam kasvav laps ei ole siis on igati mõistlik täna see investeering teha.
Ka Silver oli sellega nõus ja nii me seadsime sammud Riisaikel kirbuka poole.

Kohale jõudnud, kohtasin uksel üht endist kooliõde, kes ütles, et kui DD oled siis leiad pesu. Ok, aga ma ei uskunud, et see sõna otseses mõttes nii on. Aga oli. Kõik, kes kannavad L, XL pesu ja suurt korvi, siis minge, saate tõesti odavalt kena pesu. Aga kui kannad S või M, siis oleks pidanud eile minema. Nagu mina.

Peale suurt sortimist ja vaatamist leidsin vist ühe viimase paari S suuruses boksereid mis seal majas järel olid ehk ma sain endale ühed püksikud ja Silverile ka ühed bokserid. Kuigi ta tegelikult ei tahtnud neid, ma ostsin ikka. Küll hakkab kandma, hea Eesti pesu. Ja nii odav ju!

Hahha, nali naljaks aga edaspidi tean, et sellistele täikadele reageerin kas kohe või ei reageeri üldse. Selline tunglemine mulle ei sobi.
Küll jah, Bonboni pesu sobib. Ja hea hind ka sobib.


Comments