Reklaamipaus ja kood marijaanus30

Ohh, pean ausalt tunnistama, et on mega hea meel, et kui keegi kirjutab, et mul on äge Insta profiil ja, et kas tahaksin nendega koostööd teha. Kõlab ilusti ja paljulubavalt. Ikka tahan. Ok, väga tahan tegelikult!

Niisiis ma sain sellise kirja septembri alguses ja olin mega õnnelik ning mõtlesin, et kindlasti proovin. Muidugi ei ole tegemist individuaalselt mulle mõeldud pakkumisega ja tegelikult igaüks võiks selle saada, nad isegi reklaamivad suurelt, et tule tee meiega koostööd.

Jah, esialgu tundus paljulubavam. Aga siiski tellisin endale Brother and Sisters e-poest käeketi ja kaelakee. Pildilt tundusid väga ilusad, pigem küll liiga kallid aga jah, mõtlesin, et miks mitte. Las olla kallid. Ilusad asjad ongi reeglina kallid. Ja kui peaks juhtuma, et tuleb mingi jama kaup, siis saan õpetunni. Kuidas see oligi, et ma ei kaota kunagi vaid võidan õppetunni. Või midagi sellist..

Pakki sain oodata päris tükk aega, sest Omnival on mingi imelik süsteem, et nad saavad paki ja siis kui ilmselge ei ole kas see mahub postkasti või ei võtab kirjakandja selle kaasa ja proovib. No minu pakikesega juhtus nii, et kaks kirjakandjat said proovida, kas see ikka mahub minu postkasti pilukesest sisse. No ei mahu. Ja kui ei mahu, siis ju ei saa ka alt kella lasta. See ei olevat tema töö, ta pole kuller. Tema töö on see tagasi postkontorisse tassida ja siis küll ülehomme keegi prindib selle paberikese ja võib-olla siis paari päeva pärast keegi toob selle mulle postkasti ka ära. Ja siis saan juba ise oma jalakesed kõhu alt välja võtta ja sellele postkontorisse järele minna. Jep, sa kuuled mu jutus kibestunud nooti. See on siin olemas, sest ma ausalt ei saa aru, miks peavad lihtsad asjad nii kuradi keerulised olema ja ma pean oma paki saama kätte nädala peale seda kui see on Eestisse jõudnud.

Ok, hingan tšakrad paika tagasi ja kui pakk käes oli oli rõõmu laialt. Õnneks olid asjad ilusad, käes hoides aru saada, et kvaliteetsed. Mu pisikese ananassiga käekett on imearmas. Olen väga rahul ja kannan seda nüüd igapäevaselt. See on hea pisike, ei tee lapsele ka haiget kui ta peale toetab või teda tõstan. Kaelakee on ka kena aga see kivi võiks veidi paremini hoida. Kivi on justkui liiga raske selle peenikese keti jaoks. Ehk selles ma ei ole kindel kas seda väga tihti kandma hakkan.

Muidu on lehel super teenindus, kiirelt pandi kaup teele. Asjad on ilusad ja väga ilusad, pakitud kenasti ja luksuslikult. Tahaks isegi veel mõnda kulinat aga mul on nüüd kuni Ungarisse kolimiseni shoppamise paus. Puht praktilisel põhjusel, et oleks vähem kraami vaja kaasa võtta.

Ühesõnaga, kui leiad ka midagi Brother and Sisters e-poest, siis kasuta kindlasti koodi marijaanus30 ja saad ka sooduka. Või enam, registreeri ka.

Sest elu ei oota ja ananass käib pitsa peale.

Comments