Mádara kosmeetika, kolm lemmikut ja kuidas mul ilurituaali ei ole

Kui ma vaid saaks seda postitust alustada nii, et minu näohooldus- või ilurituaal näeb ette nii või teisiti. Ma ei saa, sest kui ma nii kirjutaks, siis ma valetaks. Mul ei ole peale hammaste pesemise ühtegi igapäevast rituaali. Hommikul viskan veidi vett näkku ja õhtul tõmban kiirelt näoveega näo puhtaks. Meigiga tõesti naljalt magama ei lähe. Ka kreemitan peale pesemist õhtul ja hommikul. Viimasel ajal olen hakanud kasutama ka silmakreemi. Muidugi on kodus olemas ka mõned maskid, koorijad, puhastajad aga neid kasutan siis kui meelde tuleb ehk pigem ebaregulaarselt ja harva.


Meigin vähe. Kui veidi pidulikum puhk siis panen silma alla peitekreemi, põskedele veidi puna ja värvin ripsmed. Huulte värvimine erksa või silmapaistva tooniga jäi minu enne-emaks-saamist eluperioodi. Hetkel tundub kuidagi imelik vaadata end punaste või lillade huultega. Peab vist hakkama lihtsalt uuesti nö. harjutama, sest tegelikult fännan sellist looki, et on hästi lihtsad riided ja jalanõud ning kenasti sätitud soeng mõne väga kirka huulepulgaga huultel. See töötab minu arust alati!

Kuna ma jumestuskreemi kasutan üliharva, siis viimasel korral kui oma Mádara varusid täiendasin hakkas silma nende (vist) uus toode- Anti-Pollution CC kreem. Vedi tooniv päevakreem siis lihtsamas keeles. Eelnevalt olen proovinud nende Tinting Fluid näokreemi. Kasutasin selle pisema pudeli ära aga lemmikuks see ei saanud ja uut pudelit ma ei ostnud. Kuidagi liiga pärlendav jäi. Ma väga täpselt ei mäleta, kuna see oli suhteliselt ammu kui seda kasutasin, aga vist ei katnud eriti ühtlaselt nägu aga samas jäi hästi näha, et midagi on ikkagi näkku pandud. Samuti lõhn ei meeldinud. See CC- kreem seevastu on üks mu viimase aja suuremaid lemmikuid ja meeldivamaid avastusi. Katab näo ilusti ühtlaselt, jätab kerge kumaga kauni jume. Lisan põskedele ka natuke roosat põsepuna ja imeilus! Lõhnab väga hästi ja niisutab korralikult. Mõnikord panen selle alla näokreemi, mõnikord ei pane. Mõlemat pidi töötab.


Nagu alguses kirjutasin, siis olen hiljuti hakanud kasutama ka silmakreemi ehk siis juba kuskil kolm tuubi olen ära kasutanud. Esimese silmakreemi saingi Mádara tooteid tellides kingituseks ja mõtlesin, et noh, kui tasuta antakse, siis kasutan ikka ära. Ja no mul on küll selline tunne, et peale selle kreemi kasutamist ei ole mu naerukurrud nii silmatorkavad ja kanavarbad on poole väiksemad. Ehk siis üks kreem, mida hakkasin kasutama ja tunnen, et jään selle juurde on Mádara Smart Antioxidants Eye Cream. Kreemi kulub väga vähe ja see on hästi määritav. Ühtegi halba sõna ei ole öelda. Loodan, et see mis töötab on ikka see kreem mitte placebo effect.


Ja kolmas Mádara kosmeetika toode millesse ma hästi kiiresti armusin ja juba teist tuubi lõpuni kasutan on Hemp Hemp lip balm. Ehk pulgana oleks mugavam, kui norida tahaks aga olulisem on ikka sisu kui vorm. Olen hästi palju erinevaid huulepalsameid elu jooksul proovinud ja tavaliselt kaotan need enne ära kui lõpuni jõuan kasutada. Seda huulekat hoian aga alati nii, et ma tean kus see on. Hästi oluline on mulle see, et see huulepalsam ei pane huuli nö. narmendama. Kunagi ammu kasutasin Labello vms. huulepalsamit, mis pani mind veel rohkem huuli närima, sest mul oli koguaeg selline tunne, et tahaks huultelt hammastega midagi ära nokkida. Mádara huulepalsami kõrval on mu lemmikuks Palmersi Cacao Butter huulepulk. Mõlemad on tõesti väga head ja tõhusad. Soovitan täiega!


Mádara kasuks räägib veel see, et paljud nende tooted on vegan, loomteste pole tehtud ja ka nende pakendid on valmistatud ümbertöödeldud materjalidest. Koduleht on mugav ja selge, räägib lahti toodete koostise ja on ka silmale hea vaadata. Kuna mulle on saanud üha olulisemaks kasutatavate toodete juures toime kõrval ka see kuidas, kus ja millest on nad toodetud siis ma tõesti ei viitsi käia mööda poode ja proovida seal kirbukirjas kirjutatud etikettidelt midagi arusaadavat välja lugeda. Lõpuks lähen ostan midagi häda pärast ära ja ei ole ikka päris rahul. Ühesõnaga mina olen Mádara fänn juba vast paar aastat nüüd, peale seda kui esimesi tooteid õe kõrvalt proovima hakkasin. Nüüd tellin soodukate ajal alati väikese varuga shampoone, kreeme ja muud vajalikku.

Ilus olla on ilus ja peaks hakkama vist veel rohkem oma vananeva naha eest hoolitsema. Vananeva naha... seda on kuidagi nii hull kirjutada, aga aus. Aga tegelikult, kui ma passi ei vaataks, siis ei teaks, et saan juba vähem kui poole aasta pärast 31. Ilus number iseenesest. Aga tunne on ikka nagu oleks kahekümnendate keskel. Ja tunne ongi kõige olulisem, kui tunne on hea on endal hea olla. Kui endal on hea olla on hea ka teiste vastu hea olla.



Lisan siia lõppu ühe selfie ka, sest Silver ütles, et when in doubt then always add selfie. Ja nii vist on ja mulle nii väga meeldis üks Palja Porgandi IG post, kus ta lisas selfie alla midagi sellist, et sorry, et nii palju selfiesid aga ma meeldin endale viimasel ajal rohkem kui varem. Ja seda peab teistega jagama. 







Comments

  1. "Ja tunne ongi kõige olulisem, kui tunne on hea on endal hea olla. Kui endal on hea olla on hea ka teiste vastu hea olla."
    Nii õige!
    Ja selfie oleks küll nagu 20ndate alguses tehtud ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma läbi aja suur selfietaja olnud :D ka 20ndatel :DD

      Delete

Post a Comment