Meie ülejäänud elu esimene päev

Või no vähemalt järgmise paari aasta. Me ei tea täpselt kui kauaks me siia jääme aga see ei ole ju ka täna oluline. Täna on olulised muud asjad.

Näiteks see, et peame hakkama endale korterit otsima. Esialgu elame Silveri tööandja korteris. See on ilus ja avar kolmetoaline korter Doonau kaldal. Buda poolel. Sellel korteril on suur rõdu ja kaks wc-d. Ja suur vann. Nii suur vann, et kui mina seal lebos olen, siis saan jalad täiesti sirgeks lükata. Hästi tore korter aga meil oleks vaja pisemat kodu mis asub teisel pool jõge. Kadripäeva puhul soovisin meile head uue kodu õnne.

Hästi oluline on veel see, et ma hakkaksin trennis käima. Ma olen palju parem inimene kui vähemalt kolm korda nädalas trenni saan teha. Hetkel on veel õues jooksmine okei aga juba järgmisel nädalal pidi ka siin külmaks minema ja siis pean kindlasti kuskile spordiklubisse kolima. Olen juba väikese uurimustöö teinud ja homme plaanin minna esimesele treeningule. Ka lapsega tahaksin trenni minna aga selle võtan järgmiseks sammuks.

Lisaks tahan jätkata kodus söögi tegemisega, siin on väga odav toitu koju tellida või väljas söömas käia... aga ma ei taha ise kokkamise harjumust käest lasta. Ja blenderi peame ostma, sest smuutid tahavad joomist ja Wasabi Lays Strong krõpse pean kuidagi ignoreerima. Raske on, aga pean tugev olema!

Ja veel on väga oluline see, et leiaksime Miale ja mulle sõbrad. Juba ütlesin Silverile, et kui tööl kuuleb, et kellelgi on umbes sama vana laps kui Mia siis kustugu kohe külla või küsigu kas nad tahaksid meiega mängukale minna. Veits meeleheitlikult kõlab võib-olla aga mis teha, me oleme väga sotsiaalsed naised. Ja Mia vanuste lastega tulevad ju tavaliselt kaasa ka minu vanused naised ehk win-win.

Lisaks tahan kindlasti natukene Ungari keelt õppida, Doonau peale paadiga sõitma minna, Margiti saatel ära käia. Võib-olla loomaaeda külastada. Palju sõpru oma uues kodus võõrustada ja suvel juba hästi vara end pruuniks päevitada. Mõni juhutöö ei teeks ka paha ja ka lotot hakkan uuesti ostma.

Vot kui suured plaanid. Aga muidu elame ikka oma tavapärast elu ja proovime olla iga päev paremad inimesed. Just nagu Eestis tegime.


Comments

  1. Keep up the good work🤗 Loodan, et sind ja su pere saadab edulaine kõigis teie heades ettevõtmistes😊
    ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh heade soovide eest! Ja ma usun ka, et see suur lotovõit tuleb ka peagi ära :D

      Delete

Post a Comment