Meie Ikea tellimuse säravaimad tähed

Kuna me tellisime hästi palju ja ainult vajalikke asju siis päris kõigest ma kirjutama ei hakka. Kõik asjad on normaalsed, teevad oma tööd hästi. Hetkel ei ole veel ühtegi asja mis oleks katki läinud või millega me üldse rahul ei oleks. Ok, see salatilehtede kuivati on veits mehh aga pigem selle pärast, et me ikkagi sööme vist pigem kapsast, ja kapsast ma ei pese. Kirjutuslaud on ka veidi veider, jalad ei käi lauaplaadi külge kinni aga selle murega aitas meid kahepoolne teip.

Aga no kummut on kummut. Seal on asjad sees ja sahtleid saab kinni-lahti tõmmata-lükata. Ma ei tea kas see on parem kummut kui teised aga kindlasti ei ole ta kehvem ka. Sama lugu on riiulitega ja peegliga. Ja saunalinadega, vannitoa vaipadega ja köögirätikutega. Ei köögirätikud meeldivad mulle ikka väga...

Ehk, meie Ikea tellimuse säravaimad tähed on:

1. Voodipesu.

Endale tellisime kaks komplekti voodipesusid. Lumivalge ja helehalli komplekti. Hetkel kasutame valget ja olen sellega hästi rahul. Mõnus siidine ja pehme ja valge! Täiesti lumivalge! Ma olen juba väga pikalt tahtnud üleni valget voodipesu ja nüüd on see mul olemas. Olen mega happy!
Miale tellisime esialgu ühe täpilise komplekti. Hiljem ostame talle kindlasti vähemalt ühe komplekti veel juurde aga hetkel piisab talle ühest ka täiesti.


2. Kohvifilter.

Nonii, kõik pätika fännid, ma olen teie ridadest lahkunud! Selle filtriga on nii hea ja lihtne kohvi teha. Ka pätika tegemisest lihtsam, sest see pärastine paksuga möllamine jääb ära. Enam ei ole seda, et ma viskan selle kraanikaussi, aa ei tohi. Ok, ma viskan siis wc potti, aa ka ei tohi, pott pole prügikast. Ok ma siis proovin vee täitsa ära kurnata ja siis paksu prügikasti visata. Mhmh ja kõik kohad on pritsmeid ja niresid täis. Ma panen selle filtri sisse veel ühekordse kohvifiltri ja siis on kohe eriti lihtne paks pärast filtriga koos prügikasti visata. Ka maitse jääb sama hea kui pätikal ehk yas, barista Mari soovitab!



3. Köögirätikud!

Lihtsalt ilusad, kuivatavad hästi. Kindlasti mitte paremad kui teised head ja hästi kuivatavad köögirätikud aga ma olen nendega väga rahul, sest nad on nii ilusad... ja kuivatavad hästi. Loogiline jutt.


4. Mia söögiriistade komplekt.

Lõpuks ostsime talle sellised riistad millega on reaalselt võimalik ka süüa. Ok, kahvel on meil varem ka täitsa ok olnud. Aga lusikad on olnud küll sellised millega ei ole hästi supp taldrikust suhu jõudnud. Ikka maandub seal kahe punkti vahepeal. Selle Ikea mini supilusikaga õnnestub aga Mial juba supi söömine täitsa hästi.


5. Suletavad klaasist hoiunõud. 

Ilus serveerida, hea pärast külmkappi panna. That is it. Ja chia pudingut on hea sinna sisse teha või üleöö kaerahelbeid. Lemmikud.


6. Turukott. 

Tellisin selle algselt pleedide, ajakirjade ja muu sellise träni hoiustamiseks diivani juures aga kui seda päriselus nägin siis tekkis mul kohe kindel plaan sellega suvel turule patseerima minna. Nii ilus on! Aga kui tugev? Eks see selgub kevadel kui sellega juurikaid koju tassima hakkan.


7.  Pesukauss, Mia vann või mis iganes ta on. 

Aga mega hea suur ja ilus. On ju?


Jah. Asjad nagu asjad ikka aga kuidagi hästi targalt lähenesime sel korral sellele suurele ostlemisele. Suutsime välja valida asjad mis tõesti on vajalikud ja mis tõesti meeldivad. 

Ja ürdid panime ka juba potiga aknalauale kasvama. Sest siin ei ole nii nagu Prismas, et lähed ja võtad möödaminnes potikese basiilikut, tutikese koriandrit ja kimbukese murulauku. Siin on väga vähestes poodides värskeid ürte müügil ja siis ka vaid ühte-kahte sorti. Ja peamiselt peterselli.

Hetkel on meie kodus feng shui ja tšakrad paigas. Ei. Feng shuist ei tea ma tegelikult suurt midagi. Aga tean seda, et meie kodus on vähe asju ja siin on väga hea olla. 

Ja see viimane ongi ju kõige tähtsam.


Comments