Milline on hea huulepalsam? ehk kuidas ma Good Boom huulepalsamid avastasin + sooduskood

Mis on see mis teeb ühe tavalise huulepalsami heaks huulepalsamiks?

Minu jaoks on see selline huulepalsam mis ei tekita vajadust huuli pidevalt uuesti niisutada või neid närida. Mul oli huulte närimise komme väga pikalt ja nad olid mul katki ning valusad hoolimata sellest kas ma määrisin neile huulepalsamit või mitte. Ma ütlesin ise selle kohta, et mu huuled "hargnevad". Ja võib-olla keegi teab seda tunnet kui ärkad hommikul oma mõnusas voodis, ringutad, sirutad ja haigutad ja huuled rebenevad raksuga veriseks lõheks. Vahva idüll küll. Sellest "hargnemisest" ja lõhenemisest aitas mul vabaneda see kui hakkasin huulepalsameid veidi kriitilisema pilguga valima. Kuskilt kuulsin, et hea pulk ei tohiks sisaldada vaseliini ning teisalt, et mineraal õlisid ja nii ma katsetan. Ja mis siis veel? See hea huulepalsam võiks kesta intensiivse kasutamisega kuskil neli-viis kuud ja eriti äge oleks ju see kui see pulk näeks tore ning stiilne välja ka. Kindlasti peaks see parim huulepulk minule olema ka kõige muu hea kõrval vegan ja cruelty free.

Kui sa mind ka Instagramis jälgid, siis võib-olla juba tead, et ma olen üks üsna suur huulepalsamite fänn ja hea meelega katsetan ning proovin ära uusi ja huvitavaid vegan ning kurjusevabasid pulki. Minu top üks on hetkel Good Boom Pink Peach Champagne, see on hästi õrnalt värviv ja hästi niisutav ning hea maitsega huulepalsam.


Esimest korda kasutasin Good Boom tooteid umbes pool aastat tagasi, tellisin mediron.ee e-poest endale Coco the Moisturizer huulepalsami ja sama firma Bubblegum huulevärvi. Coco võttis Silver peale ühte korda proovimist endale ja kasutas selle lõpuni ära. Milline kindlameelsus arvasin ma siis, sest mul endal kadusid pea kõik huulepalsamid enne ära kui ma isegi poole peale jõudsin. Aga-aga nüüd olen ma palju hoolsam, sest mulle nii hullult meeldivad kõik mu huulepalsamid ja nüüd hoian neid alati nii, et ma tean kus nad on.

Aga kuidas ma selle firma siis avastasin? Tänu toredale Instagramile ikka, vaatasin nendest pulkadest pilte ja tekkis huvi. Hakkasin veel rohkem pilte vaatama ja üsna kiiresti tekkis mul tunne, et ma pean neid kindlasti proovima. Kiire googeldamine, tellimus mediron.ee lehel ja paari päeva pärast olid mul need huulepulgad pakomaadis.

Üks mis mind Good Boomi juures paelus on see: Good Boom is a skin food brand from Malmö, Sweden, with meticulously sourced ingredients for a better world. We call ourselves a food company, we pack our skincare products with stuff you normally find in a vegan, organic and fairtrade salad - produced with renewable energy. Bon ap'!


Hetkel on mul kasutusel seitse huulepalsamit- Stop The Water huulepalsam, neli erinevat Good Boom pulka, OMA huulepalsam (mitte vegan) ja üks kogemata meie koju saabunud Labello Labellino huulepalsam. Viimase pidin ära ostma, sest Mia lõhkus poes selle pakendi ära ja mulle ei tundunud ok seda kuskile riiuli äärele sokutada ja minema jalutada. Süda käskis ära osta.

Minu suur lemmik on veel ka Mádara HEMP HEMP huulepalsam. Eneli ütles, et see haiseb aga ma vist olin sellega nii harjunud, et ei saanud midagi aru ja lõpuks, eks kanep peabki veits haisema ju. Aga nii selle Mádara kui ka Stop The Water huuleka viga on minu jaoks pakend. Pulka on nii palju mugavam peale kanda kui tuubi. Mul tuleb alati tuubist liiga palju möksi välja ja siis määrin selle veel käele või jalale või kellegi teise suule kui mõni musisuu läheduses juhtub olema. OMA huulepalsami ostsin ma vegan pulga pähe. Oma pulk ja oma lollus. Kasutame ära aga sain oma õppetunni. Sama on selle Labellinoga, kasutame ära aga nüüd vaatan poes, et Mia liiga palju asju ei käpiks ja näpiks. Ei taha enam sundkorras mingit jama kokku osta. Good Boomi Bubblegum mulle värvilt üldse ei sobi. Ma tegelt ei tea mis mul ajus oli kui tellisin endale mullinätsu roosa huulepulga aga kuna ta on ka väga hea niisutaja siis kasutan ta huulepalsamina kodustes tingimustes ära. Või siis ehk suvel kui mõnus päkikesesoe jume peal on julgen sellega toast välja ka astuda.

Aga varsti ju ongi kevad käes ja kes tahab hakata peatselt õues musutama siis varuge endale hoolega häid ning toimivaid huulepalsameid. Kui sul tekkis huvi ja tahaksid ka Good Boomi skin foodi ära maitsta siis kasuta mediron.ee e-poes koodi MARI15 ja saad need huulepalsamid 15% soodsamalt!

XXXX 





Comments