Mu uus One+ 6

Ma sain endale nädalavahetusel uue telefoni!
Bye-bye Iphone SE, tere-tere One+ 6.

Miks ma iOS op. süsteemilt Androidi peale läksin?

Raha pärast.
Ehk siis, rohkem tegelikult kaamera pärast. Juba tükk aega igatsesin ma endale telefoni mis teeks paremaid pilte kui mu seni kasutusel olnud Iphone SE.
Käisin uusi Iphone ka piilumas. Ja kaalumas ja mõtlemas, et kas mul oleks ikka nii kallist telefoni vaja.
No räigelt oleks vaja tegelikult aga kahjuks õnneks on mu abikaasa veidi realistlikum inimene kui mina ja üsna kiiresti saime me kokkuleppele, et ostame mulle hea kaameraga telefoni AGA mõistliku hinna eest.

Ehk me otsustasime, et ei osta mulle uut Iphone-i. Ja kasutatult ma ka ühtegi mõistlikku leida ei suutnud.
Ma leppisin olukorraga. 

Ühesõnaga, kui meil oleks raha rohkem kui Silveril mõistust, siis oleksin ma ostnud endale tonn eurise telefoni. Nii aga kahjuks ei ole ja ma sain endale Android operatsioonisüsteemil töötava One+ kuue.

Kasutatud One+ kuue. Seda telefoni on Silveri töökaaslase poolt eelnevalt kolm kuud kasutatud aga see näeb täiesti uus välja. Sel pole ühtegi kriimu ega märgatavat kasutusjälge. Ma olen väga rahul ja kiidan end selle eest, et otsustasin kasutatud seadme kasuks!

See uus telefon on mu vana SEga võrreldes harjumatult suur ja kuna mul veel kaitsevidinaid ostetud ei ole, siis hoian seda nagu väike vanainimene, kahe käega ja häääääästi ettevaatlikult. Õues ei julgenud peaaegu taskust väljagi võtta. Nii ettevaatlik olen.

Kahte äppi ei saanud ma kahjuks oma uude telefoni üle võtta, sest neid ei ole Androidile. Mõlemast on suht kahju. Üks neist on mu lemmiku köögigeeniuse Anett Velsbergi Deliciously Vegan äpp ja teine mu ekslikult ostetud kolmekümne eurine IG Analyzeri aastane kasutusõigus. Aga no mis teha. Elan selle kaotuse üle.

Aaa ja ma mäletan, et kunagi, kui ma Oneplus X'i kasutasin, käisid mulle alguses ajudele need väiksed navigeerimiseks mõeldud nupukesed- ring, kolmnurk ja ruut. Või no, nendega oli peale Iphone kasutamist raske harjuda. Aga tead, mu uuel telefonil saab nii teha, et need on peidetud ja lehti saab sulgeda ja edasi-tagasi on võimalik liikuda ainult viibates. Olen selle lahenduse üle tõeliselt õnnelik!

Kokkuvõttes on mu uus telefon ilus, suure ekraani ja hea kaameraga ehk kõike mida ma ühelt telefonilt ootan. Helistada saab ikka ka, aga see on veidi teisejärguline funktsioon.
Hahhha, kas pole?

Nii superlahe on mu uus telefon!

Selfie kaamera on ka parem kui varem :D

Comments