Eesti Blogiauhinnad 2019

Osalen sel aastal esmakordselt Eesti Blogiauhindade hääletusel. Muidugi esmakordselt, sest ma olen ju ainult veidi üle aasta bloginud. Blogija olnud.

Tegelikult on mul end väga imelik blogijaks nimetada. Isegi ebamugav. Aga ma ikkagi nimetan, sest ma kirjutan blogi. Ma olen blogija.

Miks ma osalen?

Esiteks sellepärast, et mu õde arvas, et ma peaksin osalema. Teiseks sellepärast, et ma tahan osaleda ja kolmandaks sellepärast, et ma arvan, et on väga kiiduväärt, et sellist üritust korraldatakse. See üritus on kellegi higi ja vaev (loodan, et mitte pisarad). Miks ei peaks meie, blogijad, seda kui komplimenti võtma. Mina igal juhul võtan.

Ja minu arvates oleks lausa rumal, tegeval/uuel blogijal, mitte osaleda. Mitte tahta uusi lugejaid ja huvilisi kelle antud sündmus kaasa toob. Ning muidugi mõnus pidu, väike drink ja kohtumine teiste blogijatega, ja oma lugejatega. Khmmm... mina kahjuks sel aastal sinna ei jõua. Aga olen optimist ja ütlen, et järgmisel aastal lähen kindlasti!


Minu blogi lugejate arv on kasvanud, tänu Eesti Blogiauhindadele, kolm korda. Ja ma ei räägi hetkel sellest, et just on keegi "vanadest kaladest" mind oma blogis maininud, hea sõnaga oma lugejatele tutvustanud. See laine on läinud, see oli suur laine ja siinkohal tänangi ma südamest kõiki, kes minu poolt oma hääle on andnud.

Aitäh sulle, uus lugeja. Aitäh sulle, kes sa ikka ja uuesti siia tagasi tuled!

Kes veel hääletanud ei ole, aga tahaks seda hullult teha, siis link on siin. Aega on selle kuu lõpuni. Aga ainult minu poolt tohib sel lingil hääle anda. NALI!

Üldse ei pea minu poolt hääletama, ma olen juba võitja. Ma olen juba saanud selle, mida ma saada lootsin.

Aga mine vaata ka teisi osalejaid. Leiad kindlasti huvitavat lugemist!

Ja kui oled kunagi mõelnud, et võiksid ka ehk blogimist proovida, siis tee seda. Tee seda kindlasti! Ehk uuel aastal osaleme juba koos!

Comments