Sampure Minerals puudrid ehk kuidas ma endale ise korraliku meigi tegin


Pure Cosmetics Eesti saatis mulle testimiseks päris suure hunniku asju, peaaegu kõigist olen ma juba jutustada jõudnud.

Viimaseks jätsin kõige raskema osa- puudrid. Ma meigin ennast ülivähe. Või isegi veel vähem.

Ma olen enda igapäevaseks meikimiseks liiga laisk... ei. Mitte meikimiseks, ma olen igapäevaseks meigi mahavõtmiseks liiga laisk. Aga ajalugu on näidanud, et koostööd erinevate ägedate brändidega on mind ennegi muutnud. Ja ainult paremuse poole.

Mulle saadeti testimiseks Sampure Minerals pealispuuder (Light Beige) ja Sampure Minerals särapuuder.
Kahe sekundiga tekkis mul päris mitu küsimust.

Esiteks millega neid puudreid peale kanda? 
Leidsin vastuse puudrikarpidelt. Mõlema pealekandmiseks on parimad kabuki ja buffer pintslid. Ütlen ausalt, kabuki oli sellest bufferist poole kallim, ja ma lähtusin oma valikul ainult hinnast, sest muust lähtuda ei osanud. Ostsin buffer pintsli.


Teiseks, mis järjekorras üldse endale meiki peale panna? 
Siin tulid mulle appi miljonid Youtube videod. Ma vaatasin neid päris palju... kümme kindlasti.

Ja kolmandaks kuidas just mineraalpuudreid peale kanda?
Kui muidu sain erinevatest videotest lihtsalt meigialaseid teadmisi ning nippe siis siit sain teada kuidas soovitatakse just Sampure Minerals puudreid peale kanda.

Kui olin lisaks esimesele kümnele videole veel kümme õpetust ära vaadanud (ja muidugi proff valmis), otsustasin, et proovin endale ise ka ühe korraliku meigi teha... või siis noh, tundub, et iga teise naise igapäevameigi. Mina ei kujuta ette, et ma hakkaksin igal hommikul endale sellist "sõjamaalingut" pähe joonistama. Khmmm... ja siis seda õhtul maha pesema.

Õnneks selgus, et mul on üsna põhjaliku meigi tegemiseks suur osa asju olemas. Juurde ostsin ainult eelpool mainitud pintsli ja võtsin ka ühe konsiileri. Videosid vaadates jäi mulle silma, et konsiiler teeb ka siis imesid kui oled kolm päeva magamata. Tahtsin omal nahal järele proovida.

Ilma meigita ja ilma filtrita
Meigiga ja ilma filtrita

Tegelikult avastasin ma seda meiki tehes, et üks korralik päikesepuuder kuluks mulle ikka ka väga ära. Aga konsiiler hakkas mulle täitsa meeldima. Ainult, et mitte see mis ma ostsin. See paneb mul silmad kipitama. Pean mingi parema vaatama.

Ja mineraalpuudrid hakkasin mulle kohe väga meeldima. Isegi kui ma panin endale suure hunniku meiki näkku, siis ei tundunud kihid mu näol väga paksud.
Põhjaks kasutasin ma toonitud päevakreemi, selle peale panin Sampure Minerals pealispuudri, silma alla ja punnidele panin konsiilerit, põsesarnadele panin õrnalt Sampure Minerals särapuudrit, põskedele panin põsepuna, ripsmetele tušši, laugudele panin kreemikat ning natuke sädelevat lauvärvi ja huultele toonitud huulepalsamit. Kulmud värvisin juba eile püsivärviga ära.

Olen ise rahul. Läheksin nii peole küll.

Tegelikult meeldib mulle neid mineraalpuudreid kõige rohkem kasutada ilma igasuguste teiste jumestuskreemide ja värvide ja konsiilerite ja alus-pealis mölludeta. Nii saan ma luua väga mõnusa ja klaari "ilma meigita" looki. Ma ei pane tihti isegi ripsmetušši. Lihtsalt niisutav kreem,  puuder ja veidi põsepuna. Või siis päikesepuudrit. Ja nii meeldib mulle kõige rohkem. Rohkem kui täiesti ära meigitud nägu ja rohkem kui täiesti ilma meigita nägu.

Aga eks meigi ja meikimisega ongi nii, et igaühele oma. Mõni tunneb end ilma meigita välja minnes nagu oleks aluspesus, teine tunneb meigiga, et oleks aluspesu ka koju unustanud. Noh, nii ebamugav on olla.

Kokkuvõttes olen väga rõõmus ja tänulik, et lõpuks, kolmekümne ühe aastasena, tegin endale esimest korda ise korralikuma meigi kui ainult jumestuskreem ja ripsmetušš.

Parem Hilja, kui Salme. Või kuidas see oligi?







Comments

  1. Googeldasin Sampure'i särapuudrit ja jõudsin sinu blogi lehel vanale postitusele. Ma ise armastan mineraalmeiki! Oleks võinud isegi varem jõuda mineraalmeigini, mitte alles kaks aastat tagasi :D Olen samasugune, et ma puuderdan silmaalused klaariks, pisut põse punaseks ja piisab. Tegelikult tahtsin uurida, et kas oled leidnud sobiva konsiileri? Mina ise konsiilerit ei kasuta. Teen aluspuudriga õrna kihi näole ja dekolteele ära ja siis võtan silmameigiharjakese ja tupsutan üle kohad, mis vajavad suuremat katvust (ka silmaalused). Sedasi ei jää mul silmaalused kipitama või ei tekita ebamugavust. Pealispuuder peale. Nüüd õppisin kasutama ka päikesepuudrit ja lisan nipet-näpet veel. Ning kuna sain ühe tellimusega kingiks LilyLolo meigikinniti, siis lasen sellega ka näo üle - ma ei tea, miks ma varem selle soetamise peale ei mõelnud. Pika jutu mõte on see, et mineraalmeiki saab teha (vähemalt mina teen) nii õrnalt, et see jääb nii loomulik ja seetõttu ma seda armastangi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa! Mulle meeldib ka väga see, et meik jääb loomulik ja õrn! Ma ei ole leidnud endiselt konsiilerit, aga ma ei ole eriti otsinud ka... proovin ka rohkem lihtsalt katta puudriga ja olen täitsa rahul. Silmad ei kipita vähemalt. :)

      Delete

Post a Comment