KiETLA Jokakid päikeseprillid ehk kuidas me Miale esimesed korralikud päikeseprillid saime



Siis, kui me Rakveres suvitamas olime, kirjutas mulle Heveren.ee e-poe esindaja Instagrami ja küsis, kas Mia sooviks endale kingituseks KiETLA päikeseprille.

Ma pikalt ei mõelnud ja vastasin jaatavalt.

Valisime Miale coral toonis Jokakid päikeseprillid. Suuruseks valisime 4-6 aastased, sest mõõtsime ära Mia H&M'ist ostetud prillid ja otsustasime selle järgi. Mõtlesime, et siis on kandmise aeg ka pikem, tegemist on ju ikkagi purunematute päikeseprillidega.

Meie lihtsalt oleme päikeseprillide usku.

Tean, et paljud arvavad, et väikelastele on päikeseprillide kandmine isegi kahjulik ja et prillid ei lase lapse silmal valguse muutumisega harjuda. Arutasime seda Silveriga, ja jõudsime järeldusele, et arvestades seda, et ta ülitihti neid prille ei kanna ja tavaliselt mitte ka mitmeid tunde järjest, siis on ikkagi UV kiirguse eest tema silmade kaitsemine meile olulisem.

Miks valida KiETLA prillid?
Sest lisaks väga korralikule päikesekaitsele ei lähe need päriselt ka katki. Ma küll autoga neist üle ei sõitnud ja ka peale ei ole astunud, aga Mial lasin küll oma loovuse vabaks lasta. Ta käänas ja väänas neid, sikutas üht ning teistpidi. Lisaks andsin need talle ka liivakastis mängides kätte. Hilisemal vaatlusel ei tuvastanud ma mitte ühtegi kriimu ega viga prillide raamil või klaasidel.

Hetkel on kõik KiETLA prillid Heveren.ee e-poes soodushinnaga €19.95 (Täishind €25-€27). Isegi, kui esmapilgul tundub lapse prillide eest kakskümmend eurot natuke palju maksta, siis arvuta kokku mitu paari H&M kuueeuroseid päikeseprille ta juba ära on lõhkunud...

Vähemalt meie saame küll sellist arvutust teha, sest oleme Miale tema paariaastase elu jooksul rohkem kui neli paari prille ostnud. Küll lähevad prillid keskelt pooleks, küll kukub klaas välja, siis tulevad sangad küljest ära... Ja kõik see juhtub lihtsalt möödaminnes ja kogemata.

Sest nii ju on, et kõigil juhtub ja eriti juhtub just lastel.

Küll varsti tuleb päike ka uuesti välja!

Lisaks kehtib Heveren.ee e-poes juuli lõpuni kood "mari", mis annab 15% soodustust kõigile täishinnaga kehahooldustoodetele! Shoppamaaaa!!!










Comments