Marat ei tee enam trussikuid ehk kuidas minust Marati kaanetüdruk sai + SOODUSKOOD

Hahhhhaaa!

Kaanetüdruk.

Jep-jep.

Mulle hullult meeldis, kui üks Silveri töökaaslane ütles, et ta õde oli öelnud, et Mari sai Marati kaanetüdrukuks. Kaanetüdruk ma küll päriselt kuskil ei ole, aga kevadel osalesin Marati väljakuulutatud influencer'i valimisel küll. Ehk olen pigem feed'i tüdruk (vaata Instagramis @marateesti).

Mina jälgin Marati tegemisi rohkem sellest ajast, kui nad enam ainult trussikutele spetsialiseerunud ei ole (õigemini ei tooda nad neid enam üldse), ehk Marati uuest algusest alates.

Jälgin neid sellest ajast, kui ägedad sametised retrodressid ja nokatsid nende piltidelt vastu hakkasid vaatama. Sellest ajast, kui Marat oma vana logo tagasi võttis ja uuesti ägedaid asju tegema hakkas.

Esialgu tundus ka uue Marati stiil mulle võõras. Ehk liiga julge ja natuke liiga retro. Piltidelt oli ilus vaadata, aga ma polnud kindel, kas need asjad mulle selga ka passiks.
Aga mida aeg edasi, seda enam hakkas Marati valikusse tekkima riideid, mida vaadates tekkis mul mõte, et täiega tahaks neid endale ka!
Khmm.. Ja hetkel ei oleks mul midagi ka paari Marati sametdresside vastu. ✌

Vist muutus Marat ja muutus ka Mari.


Tagasi kaanetüdruku valimise juurde.

Midagi keerulist konkursil osalemiseks tegema ei pidanud. Vaja oli saata pilt, mis väljendab minu stiili kõige paremini. Ja kõik. Ma lisasin kindluse mõttes ka oma blogi lingi ja kirjutasin viisaka inimesena paar sõna endast ikka juurde ka.

Hoolimata sellest, et ma väga lootsin valituks saada, ei julgenud ma isegi korraks selle peale mõelda, et ma päriselt võingi valituks saada. Otsustasin lihtsalt, et saadan selle meili ära ja siis ei mõtle enam kogu asja peale üldse.

Tead ju küll, milline närveldaja ma olen.

Ja ausalt, ma olingi kogu selle värgi kuskile ajusagarate vahele ära peitnud.
Sest suur oli mu üllatus, kui ühel õhtul avastasin, et Marat on mind Instagrami pildi peal ära märkinud.
Märkinud ära minu, kui oma tulevase influencer'i.
No, mega rõõmus olin!

Aga see sõna influencer ei meeldi mulle ikka üldse...
Ma vist kardan olla influencer, mulle meeldib olla brändisaadik. Ja Marati brändisaadik meeldib mulle kohe väga olla.

Mulle meeldivad Marati lihtsad ja hästi kombineeritavad asjad. Mulle meeldivad need puuvillased materjalid ja retro logo.

Kui sulle ka Marat meeldib, siis kasuta marat.ee lehel koodi MARI15 ja saad kõik täishinnaga tooted 15% soodsamalt! Jasss! Mulle nii meeldib, kui mul omanimelised sooduskoodid on.

Nagu tõeline influencer. 

Ahaa, ja minu Instas (@marijaanus) on käimas ka loos üliägedale tumesinisele Marati pleedile!

Loo moraal: Ole julge, anna endale võimalus ja head asjad hakkavad juhtuma.



Comments