Mia Helene 2

Väike Mia sai täna kahe aastaseks. 

Sellest ma heietama ei hakka, et aeg lendab ja bla-bla-bla. 
Tegelikult ei hakka ma üldse heietama, ma tahan lihtsalt öelda, et ma olen nii õnnelik ja tänulik, et mul selline pisike armas tütar olemas on! Just täpselt selline, nagu ta on, oma naeru, oma jonni, oma juba tuntava iseloomu ja naljadega. Jep, uskumatu, et selline väike käbi nalja oskab teha! Ja uskumatu on ka see, et nii väike inimene võib nii hea seltsiline olla. 

Jah, ma tean, et kõik emad mõtlevad oma lapsest nii, ja see teadmine teeb selle mõtte minu jaoks veel ilusamaks!

Ma armastan mõnikord mõelda, et lapsed ise valivad endale vanemad. Noh, oled ka kuulnud ju, et nii räägitakse. 
Ja siis kui ma nii mõtlen, ütlen ma väiksele Miale alati aitäh, et ta just meid välja valis. 

Meil on koos lõbus, ja aina lõbusamaks läheb!

Armastust!


Comments