Naïf juuksevedelik, pulstunud kuklad on minevik

Viimasest Mediron.ee saadetud kingipakist leidsime me Miaga palju huvitavaid ja hästi lõhnavaid asju. 
Aga kindlasti kõige paremini lõhnav on neist Naïf juuksevedelik lastele. Need Naïfi lõhnad! Mulle meenutab see lõhn seda mõnusat tutika beebi lõhna... Mmmmm... Nii hea!

Ok. 

Esialgu mõtlesin ma, et väga hea, uus pusasprei, vana ongi juba lõpusirgel. Ja ilma pusaspreita ei kujuta me Miaga oma elu enam üldse ette.

Tegelikult on see Naïfi oma aga hoopis midagi pusasprei ja juustesse jäetava palsami vahepealset ehk veel parem. 
Sellega on mõnus pusasid lahti kammida, aga veel ägedam on see, et kui seda peale pesu pähe lasta, ei tekigi juustesse eriti pusasid. Vähemalt mitte Mia üsna lühikestesse juustesse, Rapuntselitega on vist vähe teine teema...

Aga Mial on hästi õhukesed ja pehmed juuksekarvad, tavaliselt tekkis tal ööga kuklasse eriti rõve vildine pusa. No, ta aerutab, sipleb, keerleb ja pöörleb öö jooksul ikka mega palju. Ja oh, kuidas me selle pusaga, enne juuksespreide maagilise maailmaga tutvumist, maadlesime. Mia kisas ja põgenes, mina ajasin teda juukseharjaga taga. Harjates tundsin ise ka, et tal on päriselt valus, kui ma sedasi ta juukseid kakun... Ma kusjuures ei tulnud isegi selle peale, et võiks pusasprei või laste juuksevedeliku osta. #piinlik

Ka enda peas olen ma seda juuksevedelikku katsetanud. Seoses oma pea punaseks võõpamisega üritan ma nii palju kui võimalik juuste pesemist vältida. Ja väldin ka kahekordset loputust ehk välja pestavat palsamit kasutan ma ainult üle nädala. Aga päris ilma palsamita ma ka läbi ei saa, sest mul on üsna karused loomuliku lokiga juuksed... Ühesõnaga, see spreipalsam toimib täiesti hästi ka minu juustel.

Tagasi Mia juurde. 

Ükspäev proovisin ma Miale kahte kalasaba patsi punuda. Ei õnnestunud, ta lihtsalt ei püsi paigal... Juuksed on lühikesed ja libedad. Ja tõesti-tõesti, ega ma eriti hea patsipunuja ka ei ole. Laps sipleb, mina olen koba, nii ei saagi ju sellest midagi ilusat tulla. 

Aga küll ma õpin, kui võimalus harjutada antakse. 

Nii on.

K, bye ☀  Ja head ööd!



Comments