Kui karma lajatab ehk seik tänasest päevast

Mis täna tegid?

Ah, ei midagi, kaotasin Mia telgi ära.

Jep.

Sain ühe sõbranna käest Mia jaoks pisikese telgi. Miale nimelt meeldib igalepoole urgudesse pugeda ja mul on tekkidest onni ehitamisest juba kopp ees. Niisiis pakkus üks sõbranna, et neil on telk üle ja kui ma tahan, siis võib ta selle Miale tuua.

Tõi. Juba teist korda tõi. Esimesel korral unustas ta selle mulle üle anda.

Täna oli sellega kõik hästi.
Sain telgi kätte, panin selle käru alla. Jalutasime laulmast koju,  ma veel ütlesin Miale, et nüüd läheme kiiresti koju ja paneme selle telgi ülesse. Jutustasin, et paneme sinna patju sisse ja kõik kaisukad saame sinna magama panna.
Ja ma jutustasin ja jutustasin ja ühel hetkel avastasin, et telki ei ole enam vankri all. See on kadunud.

Vaatasin kohe mitu korda, samal ajal olin juba ahastuses. Mul oli ilge pissihäda, me olime juba peaaegu kodus ja nüüd pidime me tagasi minema. Me pidime seda telki otsima minema. Ma läksin ilgelt närvi, kuidas ma ometi nii toru olla võin... Eelmisel nädalal kaotasin oma mütsi ära, nüüd Mia telk.
Mis järgmiseks?
Ja ma muidugi lootsin, et leiame selle õnnetu telgi ka ikkagi ülesse. Aga ei. Ei leidnud. Kõndisime lihtsalt kolm lisa kilomeetrit ja telki ülesse ei leidnud.
Keegi oli selle juba ülesse korjanud...

Samal hetkel tuli mulle meelde, kuidas ma eelmisel nädalal ühe salli leidsin. No, ilus helesinine sall vedeles maas. Ausalt, ma ei võtnud seda salli ülesse, sest endale ise salli lubada ei saa. Ma lihtsalt võtsin selle ülesse, sest see vedeles maas. Aga selle asemel, et see kuskile äärele panna, panin selle pikemalt mõtlemata käru alla. Ise veel küsisin Silverilt, et kas see kategoriseerub vargusena. Ma ei mäleta isegi, mis ta mulle tol hetkel vastas, aga arvatavasti, et mitte. Pigem ikka leidsin selle salli.

Noh, ja nüüd leidis keegi mängutelgi.

Karma on olemas, ja ta on ikka paras bitch küll. Niimoodi mulle, lapse arvelt, kohta kätte näitama tulla ei ole eriti ilus.

Aga vähemalt saan ma nüüd rahus oma karmasalli kanda.

Peace!Comments

 1. Kummaline lugu selle va karmaga tõesti :)... Veider on see, et ma ise väga karmateemat uskuda ei taha, aga ... mul on endal ka sarnaseid imelikke kokkusattumusi. Näiteks kaotasin oma lemmikkaelaräti ja siis leidsin tänavalt uue, väga kena ja just minu maitse järgi rätiku. Võtsin endale :)
  Või siis unustasin maalesõidule kaasa võtta meie preili kaisuka. Mõtlesin, et sellest tuleb ilge jama, aga kus sa sellega, mulle ANTI TASUTA uus kaisukas apteegist. Neil oli selline kampaania... Mõnikord on nii veidrad kokkusattumused, et paneb tohutult imestama.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No just! Mul tegelikult endal samad lood, pigem naljatan aeg-ajalt, aga siin juhtuvad sellised asjad, et ma mõtlen, et ehk peaks ikka ettevaatlikum olema veidi :D :D

   Delete

Post a Comment