Oma Care hoolib päriselt ehk täpid pudelil ei ole lihtsalt täpid ja dušigeeli osta või oma anumaga

Kuidas siis aru saada, et üks kosmeetikafirma päriselt hoolib?

Jah.

Ta on taimne, ja on julmusevaba...

Aga mida Oma peale selle veel teeb?

Nii...
Esiteks, kui sa osasid Oma pudeleid pikemalt vaatama jääd, ja ehk ka mõnest näpuga üle libistad, jäävad sõrme alla pisikesed tekstuursed täpikesed. Need täpikesed ei ole niisama täpikesed. Need on täpselt niisama informatiivsed, kui nad on ilusad. Need täpikesed on Braille pimedatekirjas ja tähendavad vastavalt, kas dušigeel või intiimpesugeel.
Mul on selle ägeda ja vajaliku lähenemise üle lihtsalt nii hea meel ja hoolimata sellest, et mina ega ka minu lähedastest keegi neid täpikesi ei vaja, siis andis see minu silmis veel Omale plusspunkte ikka kõvasti juurde. Ma lihtsalt tahan sellist mõtteviisi toetada.

Oma dušigeelidest on mu lemmik kookose oma, see on tõeliselt hea, päris kookose lõhnaga! Kõik dušigeelid on mõnusas pumbaga pudelis ja Oma poest on võimalik neid isegi viie liitri kaupa osta! Suure pere puhul on see minu arvates parim võimalik variant, isegi meie kolmeliikmelise perega kulub pesuvahendeid üsna usinasti, noh, muidugi väike Mia armastab neid sealt eriti ohtralt välja pumbata ja endale peale mätsida... Vähemalt armastab laps puhtust.

Edasi.
Kui siin juba punktide jagamiseks läks, siis ühe suuuuuure plusspunkti tahan ma Omale veel anda, ja selle annan ma refill stationi loomise eest oma esinduspoodi! Ehk siis, nad müüvad duši- ja intiimpesugeeli (tulevikus kindlasti valik ka laieneb) ka pakendivabalt! Kas pole ilus teene loodusele!?

Nohh, ja see ei ole ka veel kõik. Kolmandaks saad sa kõik oma Oma Care pakendid viia nende poodi tagasi, nad puhastavad need ja kasutavad uuesti!

Minul on suve ootamas juba tühi aaloe sprei pudel ja ka kibuvitsamarjaseemneõli pudel tühjeneb päris kiiresti.
Viimane on ka üks mu lemmikutest Oma toodetest! Nende näoõlide ja -seerumitega on vist nii, et kui oled juba neid kasutama hakanud, siis enam väga lihtsalt tavalise kreemi juurde tagasi ei lähe. KINDLASTI proovi, ja proovi ka siis, kui oled skeptiline ja arvad nagu mina, pool aastat tagasi, et näoõlid ei kõlba kuskile ja jätavad näo rasvase ja tekitavad punne ka veel takkapihta. See on täiesti vale arvamus! Mu nägu ei ole olnud mitte kunagi parem ja mitte kunagi varem ei ole ma oma nägu nii palju õlitanud. Looduslikud õlid on puhas maagia vananemise vastu.

Aga toetame ikka Eesti pisikesi kosmeetikatootjaid, sest nii toetame me häid ja õigeid tegusid.

Kui kõik kosmeetikatootjad võtaksid Omast eeskuju, oleks maailm kindlasti palju parem paik elamiseks ja ilus olemiseks!


Kasuta Oma e-poes koodi marioma ja saad täishinnaga toodetele 15% soodustust. Kood kehtib septembrikuu lõpuni!

Comments