Mia must müts

No, tere hommikust, kas mõni laps peale Mia veel musta värvi mütsi kannab?
Eestis olen vist isegi märganud.
Aga siin, Budapestis, tundub see tõeline sensatsioon.
Ja muidugi arvestades, et lasteriiete poed on tüdrukutele vaid sitsisatsilisi ja roosasid mütse täis, siis ma ka tegelikult ei imesta.
Kes rohkem otsida ei viitsi, ostab selle mis on, ja on rahul. Mina ei ole. Mulle ei meeldi lillad ja roosad mütsid, mulle ei meeldi enam kirjud mütsid. Piltidega mütsid ega tuttidega mütsid. Mul oli visioon olemas enne, kui see müts.

Mia müts on ostetud H&M meesteosakonnast. Mujalt ma lihtsalt ei suutnud leida ühevärvilist tavalist mütsi. See, et see müts just musta värvi on, on pooljuhus, valida olid oranžid, hallid ja mustad. Mõtlesin juba ette, et tahaks Miale punase talveparka osta, ehk siis must peaks sellega ideaalselt kokku sobima. Khmm, kust nüüd see parka välja võluda?

Mial on see must müts juba pool nädalat olnud, ja IGA PÄEV on keegi tänaval või poes öelnud, et oooo she is so cute with her black hat. Või she looks like a small adult või OMG she looks like a boss. Viimane oli täna hommikul, kui tal ka Hipsterkid mustad päiksekad ees olid. Ta nägi tõesti väga cool välja.
Ka kohalikud räägivad talle midagi, mina sellest muidugi aru ei saa, küsin Mialt, kas tema sai, Mia noogutab. Tore on.

Ja ära saa valesti aru, mulle meeldib, kui mu lapsele komplimente tehakse, ma näen, kuidas inimesed teda vaatavad ja naeratavad, aga see, et just see musta värvi müts selliseid reaktsioone tekitab, tekitab minus imestust.

See on ju ainult müts.

Vot.

Selline lugu siis Mia musta mütsiga.
Eks ma naudin seda tähelepanu ja naeratusi edasi. Tundub, et Mia samuti.

Ta on ju tõesti väga nunnu oma musta mütsiga.


Comments