Laste kehahooldusvahendid ja tudukad heveren.ee e-poest ehk veel ideid mida kommi ja nänni asemel lastele kinkida

Ma mäletan aega, kui sain kooli loosipakist dušigeeli või šampooni. Õnnekas oli see, kui šokolaad oli juurde pandud. Tegelikult, ükskord sain ma Spice Girls-i pildiga aerosooldeodorandi ja olin väga õnnelik. Mulle tundus, et ma ei ole kunagi elus paremat kingitust saanud.

Aga üldiselt oli see šampoonide kinkimine minu arust väga imelik komme, mõistmatu lausa...

Aga nüüd saan ma sellest aru.
Ma mõistan emasid, kes neid pakke tegid. Emad on juba sellised, et kui nad kingipakki teevad, siis mõtlevad nad praktiliselt. Nad mõtlevad nii, et kingime midagi mis kindlasti ära kulub ja ei jää riiulile seisma ja tolmu koguma.

Ma olen proovin olla praktiline ema. Olen loomtestide vastane ema. Olen vegantooteid pooldav ema ja ka kingituste tegemine on minu jaoks sõna levitamine.
Kingin alati hea meelega kosmeetikat, mida ise kasutanud olen, mille kvaliteeti tean ja mille sobivuses olen veendunud.

Minu arvates on ainult naljakas oma lapsele pesuvahendeid kinkida. Hahhha, kui kingiksin, siis tekiks küsimus, et kas ma talle muidu seda ei ostaks. Enne seepi ei saa, kui jõuluvana käinud on.

Aga tegelikult tahan ma oma jutuga hoopis sinna jõuda, et mina arvan, et külla minnes lastele häid ja kvaliteetseid pesuvahendeid kommide ja nänni asemel viia on täiega okei. Isegi täiega tore! Kommi asemel hambapastat ja küpsise asemel vahva pildiga dušigeel. Või vannivaht! Vannivaht on ju kõige vahvam pesuvahend maailmas!

Ehk kümneaastane Mari ei nõustuks minuga, aga ma ütleks talle, et ajad on teised. Täna on lastel kõike palju ja praktilised kingitused kuluvad ka neile aeg-ajalt ära. Isegi kui neil praktilistel kingitustel ei ole Spice Girlsi pilti peal.


Minu arvates sobivad vägagi hästi lapsele kinkimiseks:

1. Pure Beginnings šampoon - Mia peal olen ma katsetanud kolme šampooni- Naïf, Babe ja Pure Beginnings. Neist viimane on ainus, mille ta lõpuni on kasutanud. Nüüd läheb juba kolmas pudel. See ON kõige parem lastešampoon. Laps sellest võib-olla kohe suurt rõõmu tunda ei oska, ehk ta isegi vihkab peapesu (nagu Mia), aga kui pudel tühi on ja ema lubab tal selle vannimänguasjaks jätta, on ta kindlasti väga õnnelik.

2. Good Bubble pusasprei - Väikeste printsesside must have. Armsa pildiga ja väga hea pusasprei. Lõhnab ka väga magusalt.

3. Pierpaoli kehavaht - Noh, välimuselt ei tundu lapsele sobilik kingitus? Liiga ilus, malbe ja stiilne pudel, I know. Aga lapse keha tänab sind, kui selle kasuks otsustad. Siidine ja mõnus vaht, Mia tahab alati, et ma vahu otse tema käe peale lasen, sellega on tore mängida ja ka titasid ning vanniparte pesta. Eriti soovitan väga kuiva nahaga lastele!

4. Pure Beginnings hambapasta - Mia esimene hambapasta, ja kasutab siiani. Hea maheda maitsega ja ei ole mürgine ka siis, kui laps selle alla neelab.
Ja Pure Beginnings-il on ka suuremate laste hambapasta. Ühesõnaga, üks hea asi, mis on meie koju pidama jäänud. Ja minu arvates väga tugeva MA HOOLIN sõnumiga kingitus, kui see kommi asemel viia.

5. Vannivaht - Selle kingi üle on küll kindlasti kõigil normaalsetel lastel hea meel. Noh, muidugi eeldusel, et perel on kodus vann. Muidu võib sellest maailma kõige mõttetum kingitus kujuneda, ja seda ei tahaks ju keegi. Ehk selle kingi õnnestumise võti on eelteadmised.


Ja veel üks väga vinge asi Heveren.ee e-poest, mis läheb Mia kingikotti, on värvitavad tudukad ehk Selfie Clothing pidžaama. Sel aastal värvisin ma küll selle pidžaama ise ära ja Mia näeb kingitust juba värvilisena, aga ma lihtsalt tean, et see meeldib talle väga.

Mial on hetkel just oma luukere tudukatega probleem, et need ei ole piisavalt nunnud. Ta lihtsalt ei taha neid enam selga panna. Noh, siis nüüd Jõuluvana toob talle nunnud printsessidega tudukad.

Panen siia mõned nõuanded juhuks, kui sul ka tudukate värvimine peaks ees seisma:
  • Ära unusta paberit enne värvimisega alustamist särgi vahele panna!
  • Ära värvi päris jooneni, värv liigub natuke kanga sees.
  • Alusta nö. ebaolulisemast. Mina alustasin printsessi juustest ja alles pärast seda õppisin, et päris piirini ei tohiks värvida. 
  • Alusta pükstest, siis oled särgi ajaks juba vilunum.
  • Kui väikest pilti mitme värviga teed, näiteks salli triipe, siis tee esmalt ära ühte värvi detailid, ja alles paar minutit hiljem teise värviga. Nii väldid värvi segunemist.
  • Minu jaoks oli mugavaim täpitehnika. Lihtsalt täpitasin valitud värviga ja katsin vajalikku pinda. Ja suuremat pinda triibutasin ka vahepeal.
  • Mingil hetkel avastasin ma, et pilt jääb ilusam, kui seda mitte liiga ära värvida.  
Jäin tulemusega täitsa rahule! ✩


Lõpetuseks.

Kuigi ma ise lapsena ei mõistnud hästi kehahooldusvahendite kinkimist, siis täna leian ma, et see on kordades mõistlikum kingitus, kui huupi soetatud mänguasi või maiustused. Kosmeetika ja pesuvahendite kinkimine on minu arvates tore alternatiiv maailmas, kus kõike on palju. Lastel on palju asju, palju magusat. Tihti nad mattuvad kõige hea alla, ega oska seda hinnata.

Ja noh, olgem ausad, šampoon ja hambapasta kuluvad ju ikka alati ära ka. Hahhhaa.
Praktiline ema Mari on rääkinud.

Ole sina ka julge ja praktiline, ja ole see, kes kingib lapsele jõuludeks midagi teistsugust.  Ja võib-olla oskavad nad siis teiste kingitud mänguasjade hunnikut paremini hinnata. Ja võib-olla leiavad nende vanemad mõne vahva alternatiivi loomtestitud potsikule. Ja võib-olla tunneb see laps päriselt rõõmu su kingituse üle, ja võib-olla on tema vanemad sulle ilmatuma tänulikud, kui sa nende majapidamisse nodi juurde ei tassi ja võib-olla on selle lapse atoopiline nahk sulle tänulik, kui sa seekord šokolaadi ostmata jätad.

Jõulud on andmise aeg, aga muudame maailma paremaks üks kingitus korraga. Või jätame selle kingituse tegemata!

Praktilist ja kindlat meelt, et jõulumöllust võimalikult lihtsalt välja tulla!


Comments