Millal ma juba nii palju juurde jõudsin võtta? ehk natuke kaaluhala

Mu kehakaal, ja eriti rahulolematus sellega, on olnud pikka aega mu elus väga tagaplaanil. Aga hetkel on mul käsil üsna raske periood.

Ma ärkan hommikul, olen motiveeritud, joon smuutit, joon ainult kaks tassi kohvi päevas, olen reibas ja õnnelik, magan hästi, söön täitsa okeilt, päev läheb kenasti, õhtul vuhin ka natuke trenni teha, kohati tundub, et juba isegi mõjub ka. Aga ikkagi on iga päev end järjest raskem trenni tegema sundida ja mõnel päeval võib sajast kükist tuimalt pool maha võtta.

Siis lähen panen lapse magama, ja siis tuleb nii rets söögiisu.
Siis lohistan ma end kööki, teen endale ühe võiku. Noh, mõtlesin, et teen ainult ühe, aga teen ikkagi kaks, ei ole mõtet ju ennast petta ka, mis sellest ühest ikka saab.

Siis istun arvuti taha maha ja söön kaks võikut ära. Nii head olid, lähen teen kaks juurde.

Kõht saab ilgelt täis.
Veits on süümekad ka, aga mõtlen, et homme alustan algusest. Homme enam peale kella seitset ei söö. Homme teen harjutusi ka rohkem ja homme on üldse üks vahva päev täiesti uue ja tervisliku eluga alustamiseks.

Mul on hetkel täpselt selline periood. Juba peaaegu kuu aega.

Kaalun isegi reisilt tagasi tulles mingi toitumiskavaga alustamist. Ehk hoiab see mind rohkem motiveerituna ja aitab neid söömissööste vältida.

Ühesõnaga, ma ei imesta, et ma olen lühikese ajaga neli kilo juurde võtnud.

Tegelikult peaksin ma proovima jõuda asja tuumani, eks?
Miks mul see õhtune isu tuleb? Kas ma ei söö päeval piisavalt?
Kas ehk premeerin end söömisega? Või lohutan?

Ehk peaks mingi päris toitumisnõustajaga ühendust võtma... või esialgu ehk peaksin hakkama oma söödud toitu üles kirjutama ja pildistama?

Nii teengi, alustan homme. Hehhhe, tänaõhtused võikud on mul lihtsalt juba söödud ja täna ma tõesti rohkem midagi ei söö.

Ma tean, et kui end kätte võtan, siis saan üsna kiiresti vormi tagasi. Pean olema meelekindel ja iseendaga koostööd tegema.

Miks see küll mõnikord nii raske on?

Aitäh, et ära kuulasid! ✨

Pilt vist ei haaku eriti teemaga, aga sobivamat mul ka ei ole :D 


Comments