Jälle see Naïf, aga sel korral midagi suurtele + loosimine Instagramis

Eelmisel kuul hakkasin ma kasutama Naïf päeva- ja öökreemi ning kätekreemi. Minu esimene mõte oli muidugi, et huvitav, kas need on sama lõhnaga mis laste omad...
Ei, need ei ole. Ma olin alguses natuke pettunud, aga sain sellest kiiresti üle, sest muudelt omadustel ja kvaliteedilt ei jää need mitte kuidagi laste toodetele alla.

#benaïf


Olen viimasel ajal rohkem õlide ja näoseerumite kasutaja ning ainult kreemile ma enam tagasi minna ei oska. Ma tunnen, et minu üle kolmekümneaastane nahk vajab lisaks kreemile igapäevast energiasüsti mõne taimse õli näol. Ja Naïf näokreemid on suurepärased seerumitega koos kasutamiseks: need on ise hästi tagasihoidliku lõhnaga ja tõesti ilma igasuguse muu hookus-pookuseta. Need on lihtsalt head kreemid, mis on väga niisutavad. 

Kätekreemi kasutan ma ainult talvel ja minu ainuke nõudmine on see, et käed ei jääks pärast kreemitamist rasvased. Heh, õigupoolest siis üks kahest tingimusest... esimesena peab see kreem ikka hästi niisutama. Mu käte kuivus ei ole selline kare või ketendav, mu käed muutuvad kütteperioodidel vastikult siledateks ja kuivadeks... seda on raske kirjeldada, aga kui sul sama jama on, siis saad kindlasti aru, millest jutt. Noh, selline kuivus, et ajalehte on vastik lugeda või raamatus lehte keerata... Sel talvel kasutan ma Naïf kätekreemi ja see, et ma seda juba öiseks jalakreemiks tagandanud ei ole, on vist piisav tõestus sellest, et ma olen selle kreemiga väga rahul. 

Naïf näokoorija on meie peres juba pikalt olnud, aga mina kasutan seda suhteliselt harva. See on selline mõnus unisex koorija ja ma andsin selle Silverile kasutamiseks. Hetkel on ka tema näokoorimisest endale rutiini teinud. Lõhn on sellel koorijal tagasihoidlik, pakend on kena ja stiilne. Selle tuubi peal ega sees ei ole mitte midagi üleliigset. Kindlasti soovita ka oma kaasal kord nädalas nägu koorijaga üle käia, pärast paari nädalat saab ta vahest aru ja tänab sind. 

Samad, unisex sõnad, muidugi ka nende kreemide kohta. Hahhha, millal see meestepäev on? #kingiidee

Ja nüüd mine kindlasti Instagrami ja osale ka loosis, kus võid endale võita Naïf mõlemad näokreemid, kätekreemi ja boonusena ka BYBI särapalsami. Link loosimisele.

Osalema-osalema, juba nädala pärast kuulutan võitja välja! 

Good luck! ☘


Never leave the house without nourishing protection. Take Care. #benaïf

Comments