Naïf kehahooldusvahendid lastele, meie 5 lemmikut

Kui sa mu blogi juba pikemalt jälgid, siis oled sa kindlasti märganud, et üks mu pikaajalisemaid koostööpartnereid on Mediron.ee e-pood. Ka nüüd, detsembri alguses, sain ma sealt vahva paki. Pakis olid mitmed kehahooldusvahendid Miale ja ka kreeme mulle endale. 

Lisaks kehahooldusvahenditele sain ma endale ka Naïf kandekoti. Ja vau! Esiteks maksab see kott ainult €15, teiseks on see väga suur. Kolmandaks on sel põhjapindala ehk seda on hea maha seisma panna ja neljandaks on tal piisavalt pikad sangad. Seda kotti saab mugavalt ka talvejopega üle õla kanda. Tugevus on lihtsalt boonus. Nali! Tugevus on ju üks peamine nõudmine suurele kandekotile ja tugev see Naïf kott on. Mul saab kogu vajalik kraam turult ja poest sellega koju veetud. 


Aga nüüd, meie lemmikud:

Vannivaht- See on minu kõige-kõige lemmikum vannivaht ja üldse parim laste kehahooldusvahend. Sobib ka dušigeelina. Suht väikesest törtsust piisab, et vann kenasti paksu vahtu täis saaks ja see lõhnab lausa imeliselt. Kui eelmise pudeli puhul tundus mulle, et vaht ei püsi väga kaua, siis selle pudeliga on mõnikord isegi vett ära lastes vahtu veel vanni põhjas alles. Võib-olla mäletan ma valesti, või ma ei tea, mida ma teisiti teen... aga ma ei usu, et toote koostist muudetud on. Hahha, no ükskõik, enne oli see väga hea ja nüüd on lihtsalt veel parem. 

Päevituskreem- Väga tõhus beebide päevituskreem. See kreem on füüsiliste filtritega ehk jätab lapse naha pärast kreemitamist valgeks. Mõne aja möödudes imendub kreem kenasti nahka. Kindlasti ei ole vaja karta, et laps jääb suve lõpuni lumivalgeks. Päevitus tekib, aga tervislikult ja aeglaselt. Lõhnast ei hakka ma jälle rääkima, aga jah, ka see lõhnab suurepäraselt.

Külmakreem- Hästi tihke ja paksu koostisega kreem. Külma ilmaga lapse ninale ja põskedele lausa hädavajalik. Samuti kätele, kui laps ei taha terve õues olemise aja kindaid käes hoida. Mia on sellest veidrusest üle saanud, aga tean, et paljud vanemad võitlevad selle murega endiselt. Ja muidugi see lõhn... Ma ei saa sellest üle ega ümber.

Juuksevedelik- Lased ühe pumbatäie oma musirullile pähe ja siis käid ja nuusutad ta pead päev otsa. Päriselt, see Naïf lastesarja lõhn on niiiii hea ja mul on tunne, et lausa sõltuvust tekitav. Ma isegi ei oska seda kuidagi kirjeldada... malbe ja mõnus. Tagasihoidlik lõhn, aga samas väga hästi äratuntav ja eriline. Juuksevedelik on ise ka väga hea, aitab pusasid lahti kammida ja juukseid siledamaks muuta. 

Vannipommid üllatasid mind väga positiivselt. See on ainus Miale saadetud kehahooldusvahend, mida me esimest korda proovisime. Ma arvasin, et need haihtuvad vees viie sekundiga ära ja kõik. Tegelikult kihiseb see pomm päris pikalt ja jätab vette õrna vahu. Pommid on valged ja ei määri. Vanni ääred ja põhi jäävad pärast nendega möllamist puhtad ja rasvavabad, ka nahale ei jää kihti ega jääke. 

Ma tean, et paljud mu tuttavad lapsevanemad on koju Naïf vannivahu juba ostnud. Ma soovitan seda ka siis, kui sul ei ole lapsi ja sa armastad ise kosutavaid vahuvanne võtta. Kokkuvõttes on kõik meie poolt proovitud Naïf kehahooldusvahendid väga head. Need lõhnavad hästi ja neist jätkub pikaks ajaks. Nad näevad kenad välja, on julmusevabad, vegan ja pakendatud suures osas bioplastikust pakenditesse. 

Bye-bye ja nüüd kähku vahuvanni raamatut kuulama, sest pühapäev on ju nautimiseks loodud! ☀













Comments