Kolm nädalat trenni, meeleolu ja tulemused

Uskumatu, et juba on rohkem kui kolm nädalat möödas sellest, kui otsustasin, et teen Kayla Itsinesi kaheteistkümne nädalase treeningkava ära. Eile oleks pidanud olema neljanda nädala esimene trenn, aga tegin hoopis popipäeva. Enne magama minemist kripeldas natuke, aga mitte nii palju, et oleksin kätte võtnud ja asja ära teinud.

Tegin täna. 

Eilse panen kirja selle nädala puhkepäevana ehk sel nädalal pean mõlemal nädalavahetuse päeval ka trenniks aega võtma. Tegelikult ma ei olegi eriti päevadest kinni pidanud. Algselt oli mul märgitud neljapäev joogapäevaks, aga ma hakkasin käima hoopis kolmapäevases joogatunnis. Pühapäev oli mul planeeritud puhkepäevaks, aga tegelikult armastan ma pühapäeviti Nike running club äpiga viite kilomeetrit joosta. Ühesõnaga, ma vaatan lihtsalt, et iga nädal saaks tehtud 3 x Kaylat, 1 x jooga, 1x pikk jalutuskäik ja 1x jooks (vähemalt 5km). 

Esimesed kolm nädalat sujusid ideaalselt. Paar korda oli küll selline tunne, et ei viitsi, aga ma lülitasin oma aju välja ja tegin ära. Pärast olin väga rahul ja uhke, et end ületasin. Eile oli esimene päris tõrge ja ma tõesti ei viitsinud ega tahtnud trenni teha. Loodan, et sellist päeva nüüd uuesti nii pea ei tule. Ja kui tuleb, siis loodan, et oskan selle sama positiivselt ja ennast karistamata lahendada. Ja muidugi tervet kava pooleli jätmata lahendada...


Aga tulemused? Sind kindlasti huvitab, kas ma juba tulemusi ka näen.

Jah, ma näen suurepäraseid tulemusi. Kahjuks mul neid kuidagi mõõta ei ole... Aga mu kõhulihas on uuesti välja paistma hakanud. Ehk oleks isegi rohkem, aga toitumine logiseb mul hetkel natuke tänu ema saadetud kommidele. Keedetud makaronid, mis mul käte asemel on, on juba varsti al dente, mitte enam ülekeedetud. Mu suurim murekoht, kintsud, on peenemad ja rohkem trimmis.

Mul on selline kehakuju, et kui juurde võtan, siis on kintsud laiemad kui tagumik ja külgede peale tekivad sellised lollakad kolmnurgad. Need kolmnurgad on hakanud ka kenasti ära kaduma ja pepu on juba tunduvalt rohkem trimmis.

Ma olen oma kehaga rahul, ma olen väga rahul oma edusammude ja meelestatusega.

Ma olen täiega õnnelik, et selle asja ette võtsin.

Ja lihased ei valuta enam ka nii palju, kui esimesel kahel nädalal.

Olen vist sisse elanud!

X

Comments