BYBI huulepalsam ja -koorija, näokreem ning särapalsam ehk eriti ilus ja kevadiselt kerge kosmeetika

Kevad on käes! 

Budapestis vähemalt, ja kindlasti ka minu südames ning kosmeetikakotis. 

BIBY toodetest olen ma varasemalt proovinud vaid boostereid, neist kirjutasin ma pikemalt siin. Hetkel on mul kõik boosterid otsas, aga minu riiulit ja nägu kaunistavad sama firma näokreem, särapalsam ning huulepalsam koos koorijaga. 

Sellest viimasest tahangi ma alustada...

Huulekoorija tundus mulle esmapilgul täiesti mõttetu asi. Ma mõtlesin, et miks on mul vaja eraldi huulekoorijat... mul on ju näokoorija ning ma tõmban sellega alati ka üle huulte. Peaks ju sama asi olema. 

Aga ei. 

See ei ole sama asi. Huulekoorija on rohkem nagu huulepalsam, mille sees on koorivad osakesed. See on huuletele kordades tõhusam kui näokoorija. BYBI koorija eemaldab huultelt väga hästi vana naha ja kuivad kohad ning jätab huuled hästi pehmed ja mõnusad. 

Viimase viimistluse ja jaheda õhetuse annab samas komplektis olev huulepalsam. Tänu palsamis sisalduvale piparmündile tundub, et huuled on pärast protseduure ka veidike täidlasemad kui muidu. 

Ma armastan seda huulepalsamit kasutada nii, et tõmban jumestuskreemiga kergelt üle huulte... nii hästi natukene, et jääks selline kergelt nude värv ja siis panen selle palsami peale. Mõnus, kergelt läikiv ja loomulik huulevärv on garanteeritud. 

Ainus, mis mulle selle palsami juures ei meeldi on tuub. No, mulle lihtsalt ei meeldi need tuubid, sest sealt on nii raske seda õiget pisikest kogust kätte saada ja osa läheb alati raisku... 


BYBI särapalsam võlus mind esmalt ka just huulepalsamina. See on ilusat pronksivärvi ja pehme palsam, mida võib kasutada lisaks huultele ka põsesarnadel, silmalaugude või ükskõik kus, kuhu tahad lisada kaunist ja salapärast kuma. 

Pidulikuma meigi puhul panen seda natuke kulmuluudele ja silmalaugudele. Igapäevaselt panen seda põskedele, et anda oma muidu üsna kahvatule näole veidike päikese paitatud muljet. Oiii, ma juba ootan seda, kui päris päike väljas on! Siis on selle palsami tööks vaid juba olemasoleva jume viimistlemine ja särama löömine. See on igati väärt pisike potsik!


BYBI näokreem sisaldab C-vitamiini, kofeiini ja probiootikume. Hahha, eks need on ju just need asjad, mida meil endalgi igapäevaseks normaalseks toimimiseks vaja läheb. Miks siis mitte neid ka oma nahale anda? BYBI päevakreem on hästi kerge ning väga hea, kuid mite liiga tugeva kommilõhnaga. 

Tegelikult tundus see mulle esmapilgul isegi natuke liiga kerge, aga koos näoseerumiga kasutades on ta minu jaoks täiesti ideaalne. Mina kasutan hetkel Oma näoseerumit, aga ka BYBI omi julgen soojalt soovitada. Eriti meeldivad mulle BYBI omadest CBD ja maasikasemneõli boosterid. 

Ideaalne on see näokreem kindlasti ka minu õe tüüpi kreemitajale. Sellistele, kelle nahk ei taha igapäevaselt niisutamist ja on pigem rasune. Väga kuiva nahaga on vaja kindlasti juurde valida ka booster. Või noh, igal juhul soovitan ma valida sul endale ka üks booster, sest tõenäoliselt ei ole sa enam 17. Rasusele nahale sobib kasutamiseks bakuchioli booster ehk igaüks peaks endale BYBI valikust just selle õige leidma. 

Seda ma vist ei pea enam üle kordama, et KÕIK minu poolt testitud tooted on julmusevabad. BYBI kosmeetika on lisaks julmusevabadusele veel ka vegan ja pakendatud kas klaasi või suhkruroo baasil valmistatud plastikusse. 

Mis muud, nägu särama ja suve ootama!

NB! Mediron.ee e-poes osteldes kasuta kindlasti sooduskoodi MD10, nii saad kõik täishinnaga tooted 10% soodsamalt!





Comments