Pesubutiigi pesust ja enesearmastusest ja sending some half nudes

Kuidas sina end peeglist näed? 

Me pidavat ennast nägema teisiti, kui inimesed me ümber, sest me oleme harjunud oma peegelpildiga. Tihti arvame, et näeme piltidel kehvemad välja kui päriselus, sest me ei ole harjunud end n-ö õigetpidi nägema. 

Mina olin pikalt veendunud, et ma näen piltidel hoopis parem välja, kui päriselus. Hetkel arvan ma, et ma olen lihtsalt ilus. 

Omaenda moodi ilus.

Kui ma rasedaks jäin hakkasin ma oma keha armastama. Vist nagu kõik naised. See armastus pisikese kasvava täpikese vastu tekitas minu südamesse nii palju armastust, et seda jätkus mul isegi iseendale jagamiseks. 

Mia sündis ja ma armastasin ennast ikka veel. Ma tänasin oma keha, et ta lapse kandmise ja sünnitamisega nii hästi hakkama sai. Ma tänasin iseennast, et mul jätkus oidu alates raseduse esimesest päevast (loe: viiendast nädalast) oma kõhule õli või kreemi määrida. Mul ei ole kõhu peal venitusarme, mu kõht taastus täielikult. Mõned tiigritriibud ma ikkagi rasedusest sain, aga need on hoopis mu kintsudel ja ei paista peaaegu üldse välja. 

Armastust iseenda vastu jätkus mul kuni eelmise aasta keskpaigani. Siis sai see korraga otsa. Siis tuli tagasi. Ja siis oli jälle kadunud. Mul tekkis mingitel perioodidel meeletu vajadus õhtuti magusat nosida. Ma ei viitsinud enam trenni teha. Ma ei tahtnud muud, kui end haletseda. 

Ja magusat süüa. 


Seitsmeteistkümnendal detsembril kirjutasin ma Pesubutiiki, kas nad tahaksid minuga koostööd teha. Jah, ma kirjutasin ise. Ma ei kirjuta tavaliselt firmadele ise, ma kardan seda. Olen seda küll paar korda veel teinud, aga pigem väldin seda praktikat. 

Aga ma kirjutasin sinna, sest ma tahtsin teha koostööd pesupoega, sest ma tahtsin tunda survet endast poolalasti pilte üles riputada. Ma ei teadnud, kas ma julgen. Ma korra isegi mõtlesin, et oleks parem kui ma eitava vastuse saaksin. Jääksid püksid jalga ja hea maitse piiril kõikumata. Nii aga ei läinud. Pesubutiigi perenaine vastas mulle, et ta on koostööst huvitatud. 

Ma olin väga elevil!

Siis hakkasin ma otsima Pinterestist ideid pesu pildistamiseks. Instagramist otsisin ka. Salvestasin ja otsisin pilte, mis ei oleks labased või liiga seksikad. Ma otsisin naiselikke ja natuke müstilisi pilte. Ma otsisin ilu ja enesearmastust kiirgavaid näiteid. Ma leidsin neid ja tihti mõtlesin, et mina küll nii ilus pesus välja ei näe. Ma mõtlesin, et ma ei suuda vist isegi riietega end kaamera ees enam kunagi nii hästi tunda nagu need poolpaljad imeilusad naised. 

Ma sain oma pakikese kätte ja mu esimene mõte oli vauuuuuu! Ma sain endale kaks komplekti pesu. Ühe sportliku, rohkem minuliku, halli komplekti (pilt all) ja mustast pitsist imeilusa ning väga naiseliku komplekti (pilt üleval). 

Valisin asjad mõõtude tabeli järgi ja nad kõik sobivad suurepäraselt. Juba pesu valimine süstis minusse natuke enesekindlust, mõõdulint käes ja Pesubutiik.ee lahti, ei suutnud ma uskuda, et mulle S suuruses püksikud jalga võiksid mahtuda. Mõõtsin lausa mitu korda ja otsustasin lõpuks tabelit usaldada. 

Hall Chloe nimeline pesukomplekt on lihtsalt nii mugav. Rinnahoidja korvid on ilma traatide või polsterduseta aga kahekordsest puuvillasest kangast. Püksikud on mõnusalt istuvad ja eest kenasti katvad. Nad on veidi kõrgema ülaosaga ja tõesti väga-väga mugavad. Kõrged värvlid on mu viimase aja suured lemmikud!

Must Gia pesukomplekt pani mind end esimesest hetkest jumalannana tundma. Nii huvitav lõige, imeline disain ja üliilus läbipaistev materjal. Rinnahoidja on kõrge ülaosaga ja meenutab pigem bikiini toppi, kui pesu. Hahhha, kui ta vaid nii palju läbi ei paistaks!? Aga ei, ära muretse, ma ei hakka temaga kindlasti rannas käima. 

Ma armastan teistmoodi lõikega pesu ja olen väga õnnelik, et Pesubutiigist saab erilist kraami väga okei hinnaga. See Gia rinnakas maksab hetkel ainult €17. 

Sama komplekti püksid on ka mugavad ja tõeliselt naiselikud. Tihti ei saa öelda mugav püksikute kohta, mis ei ole stringid. Tavaliselt ikka kisub, liigub või pitsitab midagi. Aga võib-olla on asi hoopis selles, et ma olen tavaliselt endale M suuruses pükse ostnud, ma ei suuda ikka veel uskuda, et mu bottom on S suuruses. 

Pesu pildistamine oli vahva ja muretu, Silver pildistas mind. Meil oli tore ja lõbus. Ma tõesti tundsin end ilusana ja arvan, et ma olen jälle teel sinna, kus ma tahan olla. Sinna, kus ma annan oma kehale armastust ja saan sama ka vastu. Ma tahan liikuda ja sportlik olla, aga ma ei taha end liigselt sundida ja endale kinnismõtteid tekitada. Ma tahan valida tervisliku, aga ma ei taha end karistada, kui otsustan millegi mitte nii tervisliku kasuks.

Ma tahan olla mänguline, rõõmus ja õnnelik naine. ⭒







Comments