Üks Marati kleit, viis erinevat kandmisviisi

Hetkel on see Marati kleit üks mu kahest lemmikriideesemest. See kleit on tumesinine, pehmest puuvillasest materjalist, alt laienev, üsna pikk ja taskutega.

Mu teiseks lemmikuks on punaseruudulised püksid. Neist aga pikemalt mõnel teisel korral. 


Juba enne, kui ma selle kleidi kätte sain, otsustasin, et proovin teha sellest postituse, kus näitan ühe kleidi mitut kandmisviisi. 

Just sellist mulle iseloomulikku kandmisviisi. 

Tegin nende riietega mässamisest ka pisikese video. Videost on näha peale mu outfittide ka meie kodust segadust ja muidugi väikest Miat. 




1. Esimeseks valisingi ma kleidi juurde mütsi, paksud sukad, saapad ja seljakoti. See on just selline look, mida ma igapäevaselt kõige enam kannan. Lihtsad, mugavad, ühevärvilised ja ilusad asjad koos. Müts on veidikeseks värvilaiguks pähe tõmmatud. 

Parim riietus kevad-sügisel lapsega kohvikute ja parkide külastamiseks, sõbrannadega kokku saamiseks ja miks mitte ka ostlemiseks või reisimiseks... 


2. Teiseks valisin ma kleidi juurde Tanel Veenre kõrvamarjad, peenikese roosa vöö ja kontsakingad. Sama kleit aga palju naiselikum ning pidulikum mulje. Vöö rõhutab pihta ja konts annab jalale pikkust juurde. 

Peaksin vist tihedamini end nii riietama, ilus on nii riides olla! 


3. Kolmandaks keerasin kleidi varrukad ülesse, panin CuprumEst kaelakee kaela ja mugavad punased suvekingad jalga ning kleit sai jälle hoopis uue näo. 

Kaelaehted on minu arvates lihtsaim viis sellele kleidile igapäevaselt uue näo andmiseks. Lisaks pikkadele ehetele armastan ma keesid ka kihiti kanda ning omavahel kombineerida.

Sellise riietusega näeb mind suviti kohvikutes istumas või linnapeal igapäevaseid asju ajamas.


4. Neljas komplekt on ideaalne suvitamiseks ja soojal maal puhkamiseks. See kleit on väga mõnusast pehmest ning hingavast puuvilla ja elastaani segust. Minu seljas on S suurus ja see on piisavalt avara lõikega, et mitte hõõruda või liigselt higistama ajada. 

Sall pähe, mäekristall kaela, ning ma tunnen end väga mõnusalt ja natuke boheemlaslikult. Just nii, nagu puhkusel olles peab. Jalas on mul Birkenstocki plätud. Need plätud on parimad asjad, mida ma kunagi elus jalas kandnud olen! 


5. Viies komplekt näeb pildil võib-olla natuke nineties välja, aga mulle meeldib ikka. Hahha, olen oma teksatagiarmastusega vist juba natuke ajale jalgu jäämas. Aga ma tõesti armastan teksat. Ja just tagisid, veste ja teksakleite. 

Lisaks sidusin ma juustesse salli, panin kõrva Helge suured kõrvarõngad ning jalga Converse ketsid. Juurde ka praktiline kott ja päikeseprillid, sest kevad on ju juba käes ja ega suvigi end liiga kaua oodata lase. 


Kirjuta mulle julgelt tagasisideks, kuidas sulle sellised postitused meeldivad, samuti ootan tagasisidet vidode kohta...

Kas sulle pigem meeldib videosid vaadata või mitte?


Ole musi!

NB! Marat.ee lehel kehtib märtsi lõpuni kood Mari15, mis annab 15% soodustust täishinnaga toodetele!



Comments