Metsik Kuu küünaldest, kuujänestest ja sellest, kuidas oma unenägusid paremaks muuta

Metsik Kuu küünlad köitsid mu tähelepanu esmalt oma nime pärast. 

Kuu on mulle alati väga hingelähedane taevakeha olnud. Mäletan, et juba siis, kui ma üsna väike olin, selgitas mulle tädi Sirje, kuidas on kuu noor ja kuidas vana... Hiljem olen ma ikka ja jälle kuud vaadanud ning imestanud, et kuidas ta küll nii ilus on. Ja tihti olen teda ka oma hullustes või unetutes öödes süüdistanud. Noh, et küll on ta täis või on ta seis veidi vale. Ja hiljuti olen ma hakanud armastama ka üht toredat muinasjuttu sellest, et kuu peal elavad vahvad kolme kõrvaga jänesed. Tore on nii mõelda, et nad päriselt seal on, ka Mia armastab seda lugu väga.

Ja metsik. Metsik on hea, sest metsik on ürgne, loodusest ja looduse jaoks. Ma arvan, et väike metsikus on see, mis muudab inimese kütkestavaks, müstiliseks ja ligitõmbavaks. See on see miski, mis paelub ja paneb järele vaatama. Nagu kuule järele vaadatakse... 


Kui ma oma Metsik Kuu küünlad ja aroomispreid kätte sain, siis armusin ma neisse kohe. 

Metsik Kuult sain ma ka idee ise kodus aroomispreisid teha. Ka mul tulevad need üsna hästi välja, aga mõned lõhnakombod on sellised, mida ma ise ealeski kokku ei oska saada. Näiteks on mu lemmik Värskenda aroomisprei. See on niiiii hea, hahha, muidugi värskendav, aga ka selline natuke karge ja natuke hapu ja natuke mõrkjas ja natuke magus ka. Kokkuvõttes on see nagu pooleks lõigatud tsitrus, kus on tunda vilja magusust ja värskust, aga ka koore mõrkjat lõhna ja tummisemat aroomi. 

Teine huvitav kombo, mis Metsik Kuu pakub on Keskendu. See on natuke tugevam, aga ka väga tsitruseline. Mina tunnen selles hästi basiiliku lõhna. Silver ütleb aga, et tema arvates on see üldse puiduse lõhnaga. Ma ei tea, igatahes hea on, ja kirjade järgi on selle sees laim, basiilik ning apelsin. Juba nime pärast armastan ma seda tuppa lasta enne, kui kirjutama või lugema hakkan. 

*Mari laseb kolm sussu spreid õhku* 

Silver: "Paljuks juba ei lähe?" 

Hahhha, no olgem ausad, ta on lõhnade suhtes vähe tundlikum, kui mina. 


Metsik Kuu küünlad põlevad kaua, nad ei ole liiga tugeva aroomiga ja on väga ilusa disainiga. Nende Instagrami lehte jälgides sain ma ka hea nipi küünalde eluea pikendamiseks - tahi lõikamine. See hoiab ära selle, et leek liiga suureks läheb ja nii ei põleta ta küünalt liiga kiiresti läbi. Ka tossab trimmitud tahiga küünal vähem. Kuigi tegelikult naudin ma täiega küünla kustutamise lõhna ja sellest tekkivat tossu... Nii mõnus, eriti talvel. Aga jah, kui ma kauem ja ühtlasemalt küünalt põletada tahan, siis on vaja ikkagi tahti natuke lõigata. 

Hetkel põletan ma sidrunheina ja lavendli-apelsini küünlaid ja ootan suve. 

Mu lemmik on sidrunheina oma! Sidrunhein on üldse mu väga suur aroomimaailma lemmik. Ka Metsik Kuu sidrunheina spreid olen ma kasutanud. See on lihtsalt taevalik! Hahhha, aga sai millegipärast väga kiirest otsa. Ja nüüd hoian ma oma Värskenda spreid kokku, et see ka liiga kiiresti otsa ei saaks...

Kuidas ja kus ma neid spreisid kasutan? Ma lihtsalt lasen neid tuppa, kui tuju tuleb. Wc-s on mul enda tehtud spreid, need ei tundu mulle nii luksuslikud ja sobivad sinna ka väga hästi. Metsik Kuu spreisid kasutan ma pigem aroomiteraapia kui paha haisu peletamise eesmärgil. Ma lasen spreid õhku enne lugema hakkamist, mõnikord olen vannis ja pihustan seda õhku. Enne joogat on mõnus ja pärast rasket trenni. Lihtsalt lasen neid õhku ja naudin head lõhna. 

Hahhha, mõnikord kasutan ikka haisu peletamiseks ka. Näiteks siis, kui Mia lauamänge mängides puuksu laseb. Siis lasen ma talle mõnda aroomispreid vastu. Ja näe, nüüd tuligi nagu iseenesest jutuks see, et Metsik Kuu küünlad ja spreid on sobilikud ka laste ja loomadega peredele. Nad on naturaalsed, ilma sünteetiliste lõhna- ja värvaineteta, vegan ning julmusevabad. Kõik kasutatavad eeterlikud õlid on looduslikud ja ei koorma sisse hingates hingamisteid. 

Alles hiljuti tuli Metsik Kuu tootevalikusse ka huulevõie, minul on mündivõie, aga valikus on ka tsitruse oma. See on armas metalltopsike, mille sees on imeline palsam huultele, põskedele ja karedatele sõrmenukkidele. Lisaks proovisin ma seda kulmukarvade ohjes hoidmiseks ja sobib ka suurepäraselt. See ei jäta läiget ja sobib kasutamiseks ka meestele ja lastele.

Lavendli-apelsini küünla paigutasin ma otsejoones magamistuppa, lavendli sprei ja lavendli-apelsini kehakreemi kõrvale. Lavendel on on omadustelt rahustav ja toob hea une, lisaks on mul tunne, et ta muudab ka unenäod paremaks. Päriselt! Kui ma oma lavendli sprei kätte sain, siis alguses pingutasin ikka ka sellega veidi üle. Või noh, ma ise olin väga rahul, aga Silver hakkas millegipärast enne voodisse tulemist tuba tuulutama ja kehtestas mulle üsna kiiresti reegli, et ma võin seda spreid ainult kaks vajutust lasta. Küünal on mahedam, sealt tuleb aroomi vähehaaval ja see hajub rohkem toas laiali. Minu jaoks võiks see isegi nõks tugevama aroomiga olla, aga minusugustele lõhnahulludele ongi parim, kui on nii küünal, kui ka sprei. Komplektina ostes tuleb ka hind Metsik Kuu lehel natuke soodsam. 

Ja siis on ikka päris kindel, et ükski paha lõhn ega halb unenägu sind kimbutama ei pääse!

Head ööd ja ole musi ja näe värvilisi unenägusid kuujänestest, lavendlipõldudest ja metsikust loodusest!

NB! Koodiga SUPPORTLOCAL on aprilli lõpuni kogu täishinnaga kaup Metsik Kuu lehel 25% soodsam!




Comments