Mimi Disain lasteriided teevad meid õnnelikuks, varbaotsteni

Vist ei ole saladus, et minu (ja loodan, et ka Mia) lemmik kodumaine lasteriiete bränd on Mimi Disain

Esimesed Mimi riided ostsin ma Miale teiselt ringilt juba siis, kui ta veel väga väike oli. Hoolimata sellest, et need asjad olid kantud nägid nad ikkagi väga korralikud ja kenad välja. Värvid olid vähe kulunud, õmblused otse ja kangas terve. Paljudel asjadel oli näha, et neid on palju kantud, neil oli kulumis- ja kandmisjälgi. Näiteks pesujuhend oli pükste sees ära kulunud, aga püksid ise ei olnud kuidagi vormist väljas või luitunud.

Teiseringi tooteid ostes veendusingi ma Mimi riiete kvaliteedis ja vastupidavuses. 

Kui ma Eestis elaksin, siis ostaksin vist ikka veel Miale ka kasutatud riideid, aga kuidagi kujunes nii, et Ungarisse kolides hakkasin tellima talle hoopis uusi asju. Alati, kui Silver Eestisse komandeeringusse läks, mõtlesin läbi, kas Mial on midagi vaja. Või siis, kui keegi külla tulema või pakki saatma hakkas, uurisin Mimi lehte ja tellisin jälle mõne särgi või paari Sutton beebipükse.

Nende Suttonitega on nii, et neil on mu kõige lemmikum pükste lõige üldse ja mul on väga-väga kahju, et Mia on hetkel just Suttoni viimase suuruse (92) kandja. Ütlen ausalt, et ma ostaks need vist endale ka, kui nii suuri saada oleks. Hahhha, lihtsalt nii head tunduvad! Mia enda lemmikud on tal selle postituse piltidel jalas, tema nunnud, nagu ta neid ise kutsub. 

Nii. Tagasi sinna, et ma tahtsin koguaeg Miale midagi osta. 

Ühel hetkel sain ma aga aru, et ma ostan Miale lihtsalt pidevalt asju juurde ja siis on sahtlid punnis ja tekib vajadus osad asjad välja praakida ning kellelegi ära anda, sest tegelikult ei ole ju Mial (ega ka kellelgi teisel) üldse väga palju riideid vaja. Sellest hetkest tegin ma südame kõvaks ja ei allunud enam ahvatlusele, las tulla uued kollektsioonid ja allahindlused. Me ei ostnud kuid ühtegi riietuseset ja tänaseks oleme terve perega seal maal, et ostame riideid ja jalanõusid vaid siis, kui tõesti väga vaja on. 



Aga siis, ühel ilusal päeval sain ma Mimi Disainilt koostööpakkumise. Hurraaaaa! 

Ma olin just juuksuris, kui seda kirja lugesin ja mu tuju läks sekundiga heaks, olin ju hetk tagasi neid musti Basic kollektsiooni riideid nillimas käinud (kõva südamega) ja olin ka tegelikult seda pakkumist südames (hästi pehmes) salaja lootnud ja oodanud. Ma isegi kaalusin neile ise kirjutamist, aga olen ka enne maininud, et ma ei julge eriti firmadele koostöösoove kirjutada... Aga nagu näha, siis mõnikord piisab ka ainult unistamisest! 

Miks mulle Mimi Disaini lasteriided nii väga meeldivad?

1. Need ei ole liiga kirjud ehk minu arvates on need väga maitsekad ja stiilsed. Hetkel armastan ma eriti Basic kollektsiooni, aga olen Mia meeleheaks ka roosasid asju ostnud (ühe paari nunnusid roosasid Suttoneid sai ta ka koostööna) ja ka need on väga kenad, hästi teiste asjadega kombineeritavad ja ägedad. Hahha, ja just avastasin, et Mia pilt on Mimi e-poes nende roosade pükste juures! Nii armas!

2. Mimi lasteriided on nagu täiskasvanute riided, lihtsalt pisikesed. Näiteks Basic mustad retuusid (ofc kui neid veel tuleb) ja Lili kleit on ka mu enda wish listis täiesti olemas. Ja tegelikult on neil enamus lõiked, värvid ja mustrid sellised, et ma kannaksin neid riideid ise ka suurima rõõmuga! Lihtsalt vaata seda, nii äge, 100% kannaksin!

3. Mugavad lõiked, Sutton pükstest ma juba rääkisin, aga ka näiteks Mimi retuuse on Mial mitu paari olnud. Need on head, pikad ja ka paraja värvliga ehk püksid ei vaju alla ega kisu kuskilt. T-särgid ei ole kehaosast liiga lühikesed ja on tagant natuke pikemad kui eest. 

4. Väga kvaliteetsed kangad ja õmblused. Iga Mimi asja käes hoides saad sa aru, et see on armastusega tehtud, ning neid kandes (või lapse kandes) mõistad kindlasti, et tegemist on asjaga, mis õige hooldamise korral rõõmustab sind väga pikka aega.

5. Kasvuvaruga asjad. Parim inimestele, kes soovivad võimalikult vähe osta. Number suurem toode ei ole seljas kottis ja ka number väiksem mahub veel selga. Näiteks see särk on Mial 104 suurus, aga see on tal (pikkus: 94 cm) seljas ideaalne. Pikk ja mõnus, aga korraliku kasvuvaruga.

6. Ühtekad riided suurtele ja väikestele. Meil ei ole Miaga veel ühtekaid Mimi asju, aga nende soetamine on mul juba plaanis, ehk kui tekib vajadus ka endale midagi osta ja musti Lili kleite veel jätkub, siis ostan selle kindlasti. Noh, ja võib-olla tuleb neil naistele lähiajal ka valikut juurde. Loodan küll!

Ja jällegi jõuan ma sinna, et hoiame, hindame ja tunnustame ettevõtteid, kes meie pisikeses Eestis ellu tahavad jääda. Muidugi, ma mõistan ka neid inimesi, kes tõesti ei saa lapse pükste peale kakskümmend eurot kulutada, ma mõistan seda, kui inimese enda ja tema laste ellujäämine on eespool meie planeedi ja ühiskonna huvidest. Me kõik tahame elada ja kui soodsamad püksid aitavad või saiale, siis ei ole mul ühtegi vastuväidet. 

Aga need, kes saavad ja kellel on võimalus anda oma panus masstootmise vähendamiseks ja inimeste üldise tarbimise kontrolli alla saamiseks, siis palun tehke seda. Iga odava asja maksab keegi kuskil kinni. Uskuge, te ei kahetse, kui ostate mõne kestva ja ilusa asja, mida saab kanda tunduvalt pikemalt kui ühe hooaja, ja mille saab pärast veel kuskil täikal kümneka eest maha müüa. 

Aitäh, kui sa juba selliseid valikuid teed!









Comments